Pavel Corut si 2012 "Apocalipsa 2012" este o actiune de razboi psihologic

In jos

Pavel Corut si 2012 "Apocalipsa 2012" este o actiune de razboi psihologic

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 3:48 pm

Pavel Corut si 2012
"Apocalipsa 2012" este o actiune de razboi psihologic
de Pavel Corut

Globalizarea este un proces progresist, pozitiv si conform cu legile de evolutie ale Umanitatii terrane. In cateva secole, globalizarea va asigura unificarea pasnica a Omenirii, in jurul unui organ deliberativ central, cu rol de parlament mondial si a unui guvern mondial cu activitate de orientare in toate domeniile vietii umane: economie, ecologie, nivel de trai, politici demografice, cultura, stiinta etc. Astfel, pamantenii vor intra intr-o era a convietuirii pasnice, a progresului si a civilizarii depline. Deocamdata, globalizarea progresista a facut pasi timizi, prin globalizarea informatiei pe Internet si prin globalizarea sentimentelor pozitive ale tinerei generatii care a depasit vechile limitari rasiale, etnice si statale.
Din nefericire, indivizi rauvoitori si retrograzi, uniti in Oculta globalist-regresiva, intentioneaza sa excluda globalizarea progresista si sa-si impuna propriul imperiu mondial. Oculta globalist-regresiva actioneaza de mai mult timp, insa numai dezvaluirile unor ofiteri de informatii din diverse natiuni, facute in ultimele trei decenii, ne-au permis sa-i cunoastem structura si planurile negative de viitor. Oculta globalist-regresiva uneste cateva zeci de mii de indivizi foarte bogati, care detin deja mai mult de 50% din avutia mondiala si actioneaza cu tenacitate pentru concentrarea in continuare a marilor bogatii ale Lumii in mainile lor. Ocultii regresivi se situeaza deasupra natiunilor si statelor, impunandu-si propriile interese, prin membri si agenti infiltrati in cele mai inalte niveluri de conducere statala si internationala.
Pentru a-si atinge scopurile hegemonice fundamentale, Oculta globalist-regresiva apeleaza frecvent la actiuni de razboi psihologic cu tematica economica, politica, militara sau religioasa. Practic, la ora actuala, Oculta globalist-regresiva intretine un razboi psihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate in diverse zone ale Terrei. Agresiunea psihologica mistica constituie una din componentele principale ale razboiului psihologic mondial. Liderii Ocultei globalist-regresive conteaza ca, in viitorul lor imperiu, majoritatea populatiei va putea fi dominata si manipulata prin diverse forme de misticism: religii traditionale sau nou infiintate, superstitii, magie, astrologie etc. Din aceasta cauza, inca din faza actuala de agresiune psihologica, Oculta globalist-regresiva acorda o atentie deosebita tematicii mistice. Ea incurajeaza si sponsorizeaza discret diverse culte si secte religioase, ea raspandeste cu insistenta magia si astrologia in randul populatiei tinere, ea actioneaza insistent pentru intoxicarea si manipularea mistica a populatiei pamantene.
Structura agresorilor mistici oculti este completa.
Comanditarii acestei agresiuni sunt liderii Ocultei globalist-regresive. Programatorii actiunilor psihologice agresive, cu caracter mistic, provin din randul unor specialisti de elita in intoxicarea si manipularea mistica: psihologi, neurologi, sociologi, economisti, fosti ofiteri de informatii, lideri religiosi. Cateva zeci de milioane de agenti de intoxicare si manipulare mistica, recrutati din randul slujitorilor diverselor culte si secte, a jurnalistilor, a proprietarilor de mijloace de comunicare in masa, a unor pseudo-intelectuali si a unor sarlatani mistici, actioneaza deja la nivel mondial, sub conducerea organizatorilor oculti. Ei raspandesc si impun in creierele populatiei-tinta variantele de intoxicare si manipulare mistica elaborate de specialistii organizatori. Tot ei sclavizeaza si programeaza psihic persoane mai sugestionabile, cu ajutorul drogurilor si hipnozei, in scop de a le folosi pentru raspandirea variantelor de intoxicare si manipulare mistica, pe toate caile posibile: Internet, televiziune, presa scrisa, radio, carti si reviste, viu grai. In fine, foarte multe persoane ignorante, dar dornice de afirmare ori de castig material, se pun in slujba ocultilor regresivi, in calitate de idioti utili. Acestia raspandesc cu tenacitate variantele de intoxicare si manipulare mistica, pe Internet sau prin carti si reviste, ascunzandu-si identitatea sub pseudonime. Probabil, stiu sau banuie faptul ca activitatea lor este condamnabila. Inca din anii 70, specialistii occidentali au propus conducerii ONU ca agresiunea psihologica de orice fel, inclusiv mistica, sa fie incriminata la sectiunea crime impotriva Umanitatii.
In ultimul timp, Oculta globalist-regresiva a declansat o noua agresiune psihologica cu tematica mistica, Apocalipsa 2012. Variantele din aceasta actiune de intoxicare, infricosare si manipulare, elaborate de programatorii oculti-regresivi, au fost puse in circulatie pe diverse cai: Internet, materiale scrise (carti, reviste, articole de ziar), emisiuni de radio si televiziune.
Foarte multi oameni din Europa si de pe continentul american au luat cunostinta de variantele de intoxicare, infricosare si manipulare, iar destui dintre ei au ajuns deja victime ale acestei agresiuni psihologice subtile. Din motive inca necunoscute, Oculta globalist-regresiva a lansat aceasta agresiune numai asupra civilizatiei rationale euro-americane, omitand populatia afro-asiatica. Mai multe false somitati au fost atrase la agresiune, cu scop de a da un caracter aparent stiintific variantelor de intoxicare, infricosare si manipulare mistica. De asemenea, multi pseudo-intelectuali s-au angrenat in aceasta actiune, ca agenti, roboti sau idioti utili, din dorinta de castig material ori datorita ignorantei.
Oculta globalist-regresiva urmareste sa atinga urmatoarele scopuri, cu ajutorul agresiunii psihologice Apocalipsa 2012:
a. Oculta globalist-regresiva conteaza ca populatia se va ingrozi de evenimentele prezentate in variantele lor de intoxicare-manipulare si se va grabi sa-si afle salvarea in misticism, ingrosand randurile robotilor mistici deja existenti.
b. Oculta globalist-regresiva spera ca evenimentele apocaliptice profetite vor abate atentia majoritatii populatiei tinta de la invatatura, creatie si munca, de la supravegherea vigilenta a avutiilor nationale vizate de ea pentru jefuire si de la alte actiuni oculte condamnabile.
c. Apocalipsa 2012 urmareste sa dezvolte asteptarile negative in creierele populatiei-tinta. Aceste sentimente distructive, asteptarile negative, slabesc si imbolnavesc psihic persoanele mai putin rezistente.
d. In fine, ocultii globalist-regresivi urmarsc ca, prin aceasta agresiune psihologica, sa dezvolte naivitatea, credulitatea si ignoranta in populatia-tinta.
Cum combatem aceasta agresiune psihologica cu caracter mistic, lansata de Oculta globalist-regresiva?....Simplu, apelam la informatii stiintifice absolut sigure, la operatiile gandirii corecte si la bunul simt, pentru a destrama toate variantele de intoxicare informativa, infricosare si manipulare create de programatorii Ocultei globalist-regresive.
Iata principalele diversiuni din actiunea Apocalipsa 2012:
1. Manipulatorii afirma despre civilizatia maiasa urmatoarele variante de dezinformare, infricosare si manipulare:
-Pe o piramida maya ar exista urmatoarea inscriptie: Ne vom intalni in ziua de 22 decembrie 2012. Aceasta ar dovedi ca intreaga populatie maiasa ar fi fost luata de extaterestri, pentru evolutie in alt loc din Univers. In realitate, nici o piramida maiasa nu contine o astfel de inscriptie. Populatia maiasa nu a disparut dupa cucerirea spaniola. Circa 8 milioane de maiasi, din mai multe triburi, traiesc si acum, in Yucatan, Guatemala si Honduras, pastrandu-si unele obiceiuri salbatice de dinaintea Conquistei.
-Celebrul calendar maya s-ar termina brusc, cu data de 22 decembrie 2012. In realitate, calendarul solar maias, mult perfectionat, pentru a respecta cu strictete zilele de sacrificii oferite unui numar foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodata, la majoritatea triburilor. In mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit si acum, de catre batrani de numiti "preotii calendarului". Calendarul ultimului trib maias liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, data la care trupe spaniole conduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitala tribului, orasul Tayasal.
-Astronomii maiasi ar fi cunoscut precesia echinoctiilor, in 25.920 de ani, perioada denumita si an cosmic, an ce s-ar incheia in 2012. In realitate, maiasii n-au cunoscut zodiacul si n-au marcat precesia echinoctiilor prin dreptul celor 13 constelatii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, insa este ascunsa de astrologi, deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar maias nu se preta la astrologie, deoarece era compus din 18 luni de cate 20 de zile, plus o perioada nefasta (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian maias, de 260 de zile, inchinat zeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practica.
-Mai multe mituri maiase ar prezice ca, la 22 decembrie 2012, Pamantul va ajunge intr-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. In realitate, astronomii maiasi nu cunosteau notiunea de galaxie si nici un mit de-al lor nu vorbeste despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem uni oricand pozitia Terrei cu centrul galactic, insa aceasta "aliniere" nu produce nici un efect asupra vietii umane de pe planeta. In centrul galaxiei, se afla materie nevie arzanda, nicidecum o Constiinta Cosmica compatibila cu creierele pamantenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea salbatica si neadevarata a Universului viu si constient, compatibil cu creierele pamantenilor, provine din mistica hindusa.
-In 1952, arheologul Albeito Ruz a descoperit mormantul regelui maias Pacal, pe a carui placa ar fi scrisa profetia ca, in 2012, va fi sfarsitul Lumii (aceasta profetie ar fi fost deslusita de vizionarul Jose Arguelles). In realitate, in 1951, arheologul mexican Albeito Ruz Lhullier efectua restaurarea Templului cu Inscriptii din Palenque. Cu aceasta ocazie, a descoperit ca, la circa 20 de metri adancime, se afla un mormant de rege, gardat de sase schelete. Placa de mormant, grea de cinci tone, era acoperita cu mai multe glife maiase, care au fost descifrate si facute publice, in 1953. Acestea nu contin nici o profetie despre sfarsitul Lumii, in 2012. De altfel, preotii maiasi nu cunosteau notiunea de profetie si nu aveau preocupari in acest sens.
Ei erau convinsi ca toate evenimentele se repeta, in cadrul unui ciclu de ani Preotii practicau numai ghicitul unor evenimente apropiate, prin datul in bobi de fasole sau cacao, obicei inca pastrat de batranii maiasi din Guatemala.
-Scheletul regelui Pacal ar fi cu 40 de ani mai tanar decat ar indica varsta inscrisa pe placa de mormant, ar fi mai inalt decat maiasii normali si ar poseda un nas coroiat, de mari dimensiuni, total neobisnuit pentru specia umana. Aceasta ar indica faptul ca Pacal ar fi fost rapit de extraterestri timp de 40 de ani, perioada in care nu a imbatranit. In realitate, din scrierile si desenele maya, rezulta clar ca maiasii obisnuiau sa-si modifice diferite parti din corp, cu scop "estetic". Astfel, ei tuguiau cutia craniana a copiilor prin presare intre doua scandurele, determinau copiii sa priveasca crucis prin atarnarea unei bile de ceara de o suvita de par ce le cadea intre ochi, isi coroiau nasul prin indopara narilor cu diverse materii textile si-si alungeau urechile prin atarnarea unor greutati in lobii strapunsi, obicei intalnit si la multe triburi africane. Scheletul de la Palenquc nu depaseste inaltimea obisnuita a maiasilor din secolul 7 e.n., cand a trait Pacal.
-Scrierea maiasa Popul Vuh, cu o vechime mare si necunoscuta, ar vorbi despre alte lumi dinaintea celei actuale, lume ce se va termina printr-un potop. In realitate, Popol Vuh sau Cartea obstii (popol-obste, vuh-carte) a fost scrisa dupa ocupatia spaniola din secolul 17 e.n., de un revoltat impotriva "vulturilor albi invadatori" si nu cuprinde nimic din alegatiile facute de manipulatori. A fost tradusa integral si poate fi consultata, pentru verificarea afirmatiilor mele.
-Conform calendarului maias, a cincea lume s-ar termina in 1987, iar a sasea lume ar incepe in 2012. Perioada dintre cele doua lumi, numita apocalipsa sau revelatie, ar servi, conform profetiilor maya, cunoasterii Adevarului. In realitate, asa cum rezulta din scrierile maiase Cartea lui Chilam Balam si Popol Vuh, maiasii credeau ca Lumea va evolua numai in patru ere: a piticilor, a fiintelor dzolob, a poporului maya si a unei armonii de convietuire a tuturor popoarelor, cu inflorirea preferentiala a maiasilor. Aceasta credinta nu s-a confirmat, prin distrugerea civilizatiei maiase de catre spanioli, in secolul 17 e.n. Preotii maiasi nu aveau notiunea de Adevar divin sau suprem. Ei divinizau cateva zeci de zei, in majoritate zoomorfi, carora le aduceau sacrificii umane, pentru imbunare. Nu asteptau de la ei nici o revelatie, ci numai ploaie, recolte bogate, lipsa de molime etc.
-Maiasii ar fi considerat ca, la 21 decembrie 2012, Terra va intra definitiv in campul radiant al centurii fotonice ce inconjoara constelatia Pleiadelor, constelatie in care s-ar afla centrul galaxiei. In realitate, salbaticii maiasi, aflati in oranduirea sclavagista, nu aveau habar de notiunile foton si centura fotonica, notiuni descoperite abia in secolul trecut. Pleiadele sau Closca cu pui sunt un roi de circa 120 de stele din constelatia Taurus (nu o constelatie distincta!), situat la circa 350 de ani lumina de sistemul nostru solar. Cea mai luminoasa stea a acestui roi stelar este Alciona. Numarul mare de stele care il alcatuiesc ii dau infatisarea de centura luminoasa. Cuvantul foton deriva de la grecescul phot care inseamna lumina, iar fotonii sunt cuante de lumina in miscare, cu viteza cunoscuta (300.000 kilometri pe secunda). Lumina, ca orice radiatie electromagnetica, nu are nici o influenta asupra constiintei omenesti si a destinului omului; ea poate, cel mult, perturba superficial unele procese biologice. Nici vorba ca lumina Pleiadelor sa fie Constiinta Cosmica sau Christica sugerata de manipulatori.
-Maiasii ar fi scris ca, in 2012, vom depasi tehnologia actuala (din 2008), vom depasi cunostintele despre timp si spatiu, vom depasi necesitatea banilor, vom trece rapid prin dimensiunea a patra si vom intra in a cincea dimensiune. Terra si sistemul solar se vor sincroniza cu galaxia si intregul Univers, iar ADN-ul uman va fi perfectionat, capatand 12 spirale in loc de 2. Aceasta varianta de manipulare este atat de gogonata, incat numai retardatii mental o pot crede. In realitate, maiasii nu cunosteau notiunea de tehnologie, nu foloseau nici macar roata si vedeau in archebuzele spaniole trasnete zeiesti. Nici o inscriptie maiasa nu vorbeste despre relatia timp-spatiu. Maiasii nu cunosteau banii, astfel ca "moneda" lor de schimb erau boabele de cacao. Maiasii n-au imaginat macar un Univers cu mai multe dimensiuni. Ei cre deau in universul concret al porumbului din care traiau, porumb din care zeii primordiali Cucumatz si Tepeu ar fi creat primii oameni.
Terra si sistemul nostru solar sunt perfect sincronizate cu Universul, inca de la formare. In fine, salbaticii maiasi, cu cunostinte medicale mai mult decat modeste, nu aveau habar de ADN si nici n-au facut vreo profetie in acest sens. Chiar si acum, in timpul modern, cel putin 95% din populatia Lumii nu are habar ce inseamna ADN si cum se perfectioneaza.
Ce concluzii tragem din variantele de manipulare bazate pe pretinse profetii maiase?
Maiasii, un popor salbatic, crud si ignorant, n-au profetit nimic pentru viitor, ci si-au vazut de politeismul si zoolatria lor. Obsesia lor pentru masurarea exacta a timpului era determinata de teama lor de a nu supara multitudinea de zei care asteptau sacrificii de sange aproape in fiecare zi; maiasii trebuiau sa stie exact ziua in care sa faca decapitari, smulgeri de inimi sau aruncari in puturi a celor jertfiti pentru imbunarea zeilor imaginati de ei.
Cine doreste sa verifice informatiile despre maiasi poate consulta Codexul Dresau, Cartea lui Chilam Balani, Popol Vuh, volumul Relatari despre Yucatan de Fray Diego de Landa, The Rise and Fall of Maya Civilization de John Eric S. Thompson, World of the Maya de Victor W. von Hagen, Maiasii de Horia Matei. Astfel, veti scapa de otrava intoxicarii cu informatii false si de manipularea catre credinte eronate.
2. O alta varianta de manipulare sustine ca. potrivit traditiei kalachakra, la 960 de ani dupa revelarea invataturii secrete din Tibet (din anul 1027), va urma o perioada de 25 de ani de framantari, care va culmina cu sfarsitul timpului. Desigur, suma cifrelor din varianta de manipulare ne da anul 2012.
In realitate, kalachakra este de origine hindo-vedica, nu tibetana si reprezinta conceptia vedica ciclica de evolutie a Lumii, conceptie cu o durata mult mai mare decat cei 25.920 de ani ai anului cosmic inventat de mistici. Erele din "roata timpului", imaginate de hindusi, sunt urmatoarele: kritayuga sau varsta de aur, de 1.728.000 ani, in care domneste zeul justitiei si al datoriei; tretayuga sau varsta de argint, de 1.295.000 ani, in care virtutile incep sa decada; dvaparayuga sau varsta de bronz, de 864.000 de ani, era in care oamenii, influentati de zeul jocului de zaruri, Dvapara, devin mincinosi si certareti; kaliyuga sau varsta de fier, de 432.000 de ani, a inceput la data de 18 februarie 3102 i.e.n. Simbolizata de zeita neagra Kali, ea este o perioada a rautatii, razboaielor, catastrofelor si suferintei.
Dupa cum vedem, "roata timpului" nu confirma apocalipsa din 2012.
In al doilea rand, tibetanii n-au primit prin revelatie nici un fel de secrete divine, nici in 1027, nici ulterior. Ei au fost si au ramas un popor salbatic si incult, asa cum l-ati vazut in filmul american Doi ani in Tibet. Scriitorul german Fritz Rudolf descrie ignoranta, salbaticia, idolatria si coruptia din lamaseriile tibetane, in cartea Varfuri fara zei. Povestile despre "sacralitatea" Tibetului si a taramului "pur" Shambala mai pot pacali doar ignorantii, la secolul trecut, sotii Nicolai si Elena Roerich, mari mistici, au dus guvernului sovietic (lui Lenin) o scrisoare prin care "inteleptii din Shambala" ii felicitau pentru revolutia bolsevica. Prin 1993, scriitorul Ion Tugui a lansat cartea Sapte ani apocaliptici, pe baza "marturiilor" unui pretins vizitator al Shambalei, care-si zicea contele Incapuciato. Nimic din ce au profetit Incapuciato si Tugui nu s-a adeverit. Tibetul nu ascunde nici un fel de secrete divine, ci numai ignoranta si salbaticie.
3. Manipulatorii afirma ca, in 2012, se va sfarsi timpul. In scopul convingerii ignorantilor, ei folosesc si un argument pseudo-stiintific: cresterea frecventei vibratorii a Terrei ar face ca 24 de ore sa insemne, in prezent, numai 16 ore, iar, in 2012, numai zero ore, deci, sfarsitul timpului. In realitate, timpul este o conventie omeneasca folosita pentru a stabili ordinea cronologica a evenimentelor. El se poate masura functie de orice reper dorim. Noi il masuram functie de doua fenomene astronomice sigure, rotatia Pamantului in jurul axei sale, in 24 de ore (ziua) si miscarea de revolutie a Terrei in jurul Soarelui, in timp de 365,25 zile (un an). Restul unitatilor de timp sunt pur artificiale.
Timpul nu se dilata, nu se contracta, nici nu se termina decat daca ne imaginam noi. Il putem masura de la diverse limite din trecut, traind cu totii deodata, proba ca timpul nu este material si penetrabil. Evreii il masoara de la "facerea Lumii", eveniment plasat in anul 3700 i.e.n. Crestinii il masoara de la presupusa data de nastere a lui Jeshua - Isus Hristos. Islamicii il masoara de la Hegira (16 iulie 620 e.n.), adica, de la fuga profetului Muhamad de la Mecca la Medina. Budistii masoara timpul de la iluminarea lui Budha etc. Toti traim insa deodata, proba ca timpul nu poate fi gaurit cu vortexuri, pentru a circula in trecut sau in viitor, ca in filmele SF americane. In trecut, putem calatori cu retrocognitia, amintirea, imaginatia si informatiile oferite de stiintele care studiaza acest timp (geologia, astrofizica, arheologia etc). In viitor, putem calatori cu imaginatia, premonitia, precognitia si planificari constiente.
In concluzie, in 2012, nu se va sfarsi timpul.
4. Manipulatorii sustin ca, in 2012, numai cei care vor avea o spiritualitate ridicata vor putea pasi in urmatoarea dimensiune, a patra, in era Varsatorului. Desigur, pentru spiritualizare, ei sugereaza credinte si comportari mistice. In realitate, spiritualitatea umana inseamna cunoasterea perfect stiintifica a Lumii in care traim, creatie permanenta de bunuri materiale si de valori spirituale utile oamenilor, o perfecta moralitate in familie, societate si fata de natura. In al doilea rand, noi, pamantenii, am fost creati sa evoluam in spatiul cu trei dimensiuni si asa vom ramane cat timp va dainui Terra (4,5 miliarde de ani). Universul pluridimensional e o ipoteza de studiu a savantilor si nimic mai mult. In fine, credinta in Dumnezeul Adevarat nu ne obliga sa ne inregimentam in nici o religie inchinatoare la zei. Fiti linistiti, in 2012, nu veti pati nimic!
5. Urmatoarea varianta manipulatorie sustine ca, la intalnirea centurii fotonice din Pleiade, organismele noastre vor suferi transformari radicale, devenind luminoase. In realitate, daca bombardam un organism uman cu fotoni, acesta nu-si schimba compozitia si organizarea. El ramane asa cum il stim, adica, format dintr-un trup de materie grosiera, condus de inconstient si constiinta si dintr-un corp invizibil (aura, biopsihocamp) condus de Hiperconstiinta. Corpul invizibil si hiperconstiinta formeaza impreuna suflul vital nemuritor sau sufletul nemuritor al omului. Deci, nu va speriati nici de aceasta varianta de manipulare! Nemurirea oamenilor normali este asigurata si probata stiintific, mai ales prin studiul cazurilor de moarte clinica si prin regresie hipnotica.
6. Manipulatorii afirma ca inversarea polilor magnetici ai Terrei ne va produce mari tulburari si moarte. In realitate, inversarea polilor magnetici e un fenomen terestru normal, la care oamenii, animalele si vegetalele s-au adaptat ori de cate ori s-a produs. Puteti verifica aceasta situatie, dormind cateva nopti cu capul catre nord, apoi, cu capul catre sud. Nu vi se va intampla nimic. Posibila schimbare a polilor magnetici ai Terrei, in urmatoarele decenii, nu va afecta viata omeneasca grav si pentru lung timp.
7. Manipulatorii vor sa va pacaleasca cu imaginea unui Univers limitat viu si constient, cam ca in miturile hinduse. In realitate, Universul e etern, infinit, nelimitat, format din materie vie si nevie. Materia nevie (stele-sori, planete, sateliti etc.) sustine viata vie inferioara (vegetale si animale) si superioara (oamenii si fiintele rationale din alte lumi universale). Numai fiintele superioare poseda ratiune propriu zisa; animalele si vegetalele au rudimente de constiinta si instincte. In centrul galaxiei noastre, arde o stea puternica (Alciona), lipsita de Constiinta Cosmica sau Hristica imaginata de mistici. Nu de acolo primim noi informatiile civilizatoare, ci chiar din atmosfera pamanteana. Da, o Hiperconstiinta divina ne inspira, ne ajuta si ne ocroteste mereu chiar din atmosfera planetei noastre. Nu stim mai mult despre aceasta Hiperconstiinta. Stim doar ca ne asigura evolutia, prin perfectionarea cunoasterii stiintifice si a creatiei umane, precum si prin impunerea unei comportari morale foarte severe.
In concluzie, in anul 2012, nu se va intampla nimic deosebit pe Terra.
Pamantenii isi vor vedea linistiti de problemele lor iar manipulatorii oculti regresivi vor incasa un esec cu actiunea lor agresiv-psihologica numita Apocalipsa 2012. Pastrati aceasta carte, pentru a va aminti, in ziua de 22 decembrie 2012, ca v-am spus adevarul!
La fel am procedat in 1993, cand Ion Tugui speriase lumea cu Sapte ani apocaliptici.
Am demontat "profetia" lui in romanul Balada Lupului Alb, roman pe care il puteti citi comparativ cu cartea lui Ion Tugui, pentru a va lamuri pe deplin.
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum