Vodafone Romania si semnele masonice...

In jos

Vodafone Romania si semnele masonice...

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Dec 26, 2012 3:56 pm

Vodafone Romania...

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 9.839.000 de clienţi romani, este un veritabil instrument al unui Big Brother nu foarte friendly, cu şorţuleţ şi cu compas, care trasează mari cercuri de cuprindere a sute de milioane de oameni in aria de control a populaţiei. Vodafone are divizii in peste 30 de ţări pe 5 continente şi peste 40 de reţele partenere in intreaga lume cu 343 milioane de utilizatori inregistraţi in intreaga lume, in toamna anului trecut.
Avand in vedere numărul uriaş de oameni care pot fi ascultaţi, localizaţi şi urmăriţi prin terminalele telefoniei mobile care sunt interconectate la serverele Vodafone, ne dăm seama de ce Vodafone a fost obiectul unei cereri de chemare in instanţă pentru oferirea de date privind utilizatorii unor entităţi tenebroase, cum sunt serviciile secrete de la noi. Fără a li se specifica consumatorilor care semnează contractele de utilizare a serviciilor Vodafone că devin automat, pe banii lor, ţinta interceptărilor şi localizărilor instituţiilor unui stat cu inclinaţii poliţieneşti vădite, Vodafone devine astfel unealta perfectă a masonilor care controleaza populaţia.
Conform noilor reglemementări şi proiecte de lege promovate inclusiv de personaje ca Olguţa Vasilescu, de la PSD, demascată de foştii colegi de la PRM drept manipulatoarea pixului lui Vadim, se incearcă limitarea dreptului la expresie, urmărirea celor care comentează negativ la adresa autorităţilor corupte şi vicioase.
Marea Companie Vodafone a atras atenţia in străinătate, critici ai globalizării de tip masonic reclamand prezenţa unor simboluri şi formulări masonice in mesajele cu sens ezoteric utilizate de companie pentru promovare. Astfel, a fost semnalată strania coincidenţă a logoului firmei cu insemnul grafic (care sugerează o picătură de sange) din centrul logoului KuKluxKlan, o organizaţie de tip masonic ce militează pentru supremaţia rasei albe, cunoscută pentru conţinutul rasist al ideologiei sale şi mai ales pentru atacurile la adresa negrilor din Statele Unite, cu ani in urmă.
Coincidenţă a logoului firmei cu insemnul grafic din centrul logoului KuKluxKlan
Logoul firmei in reclamele Vodafone prezintă succcesiunea de trei ori a semnului grafic care este o cizelare a cifrei şase, intr-o formă ce sugerează număr fiarei 666, un număr cu semnificaţii demonice folosit des de masoni.
Reclama ce sugerează numărul fiarei, 666
Dacă se incearcă conectarea la internet prin modemurile Vodafone, apare un straniu port 666. Unii utilizatori au semnalat şi plasat pe Internet captura de ecran ca probă că la incercarea de conectare a unui modem Vodafone la calculator avertismentul firewall-ul ESET marca portul cu nr. 666, cu notificarea intre paranteze (doom), cuvant ce inseamnă iosandă (666).
Conectarea la internet prin modemurile Vodafone
Campania publicitară "Marea Ieşeală" a companiei Vodafone pentru promovarea cartelelor pre-pay a atras atenţia inca de la debut prin utilizarea stranie a unei consacrate formule masonice. Publicul-ţintă al aceste campanii pare să fie format din adolescenţi uşor duşi cu pluta, dominaţi de frustrări sexuale, personajele reprezentative fiind: băiatul disperat dupa fete şi fata fiţoasă care il ia peste picior tot timpul pe băiatul respectiv. Adresarea de pe afişul de debut al campaniei este Distracţie maximă. Am zis !?. Formula imperativ-conclusivă "Am zis" este insă o clasică şi arhicunoscută formă de incheiere a edictelor şi comunicărilor oficiale ale masonilor. Redăm pentru exemplificare un pasaj de incheiere, din Cuvantul inainte al Marelui Maestru al MLNR
Fraţii din Marea Lojă Naţională A Romaniei, Loja de Ritualistică şi Cercetări Masonice condusă de Prea Respectatul Frate Nicu Filip a făcut progrese semnificative şi cu ajutorul unor personalităţi din ţară, neiniţiate, care şi-au oferit cu generozitate tot sprijinul. Cunoscandu-vă dragi fraţi, aproape pe toţi, cred in bunăvoinţa, inţelepciunea şi curajul ce-l veţi căpăta pentru a accede pe treptele perfectibilităţii impreună. Va asigurăm că pacea, inţelegerea şi buna comunicare, prin libertatea de gandire şi exprimare vor constitui cărămizile care vor fi zidite templului fiecăruia, incet, incet in timp şi cu incredere, iar dacă nu vom reuşi noi, vor face copiii noştri, şi dacă nici ei nu vor reuşi poate sau cu siguranţă vor reuşi copiii copiilor noştri, pentru că lucrarea noastră este in eternitate. Dumnezeu să vă lumineze casa, familia, copiii şi să vă bucuraţi de ziua de maine. Am zis.?
Atunci cand au fost intrebaţi de presa romană despre eventuala intenţie a Vodafone de a se sprijini pe solidaritatea masonilor lansand mesaje de promovare ce conţin formule-cheie specifice insiderilor lojilor, purtătorii de cuvant Vodafone au negat o astfel de prezumţie şi s-au mulţumit să arunce imaţa mortă in curtea vecinilor care au realizat Campania de promovare, şi anume tinerii de la Compania McCann-Ericson.
O coincidenţă stranie descoperită tot de presa romanească ne arată că principalii venerabili ai celor 330 de loji masonice din Romania sunt toţi clienţi fideli ai reţelei Vodafone. In Suedia, cu ani in urmă, Campania Vodafone a starnit controverse cu un afiş prin care era parafrazată o celebră zicere despre Noua Ordine şi New World Order, sintagme considerate semnale masonice ce preced paradigma globalismului.
Afiş ? Noua Ordine şi New World Order
Welcome to our NEW WORLD este traducerea mesajului Vodafone lansat in Suedia, iar conotaţia masonică a mesajului nu mai are nevoie de explicaţii, decat poate pentru minorii chemaţi de Vodafone la Marea Ieşeală.
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum