DOCUMENTUL SECRET AL VATICANULUI CARE NE VORBESTE DESPRE ABUZURI SEXUALE

In jos

DOCUMENTUL SECRET AL VATICANULUI CARE NE VORBESTE DESPRE ABUZURI SEXUALE

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 4:32 pm

DOCUMENTUL SECRET AL VATICANULUI CARE NE VORBESTE DESPRE ABUZURI SEXUALE
1962, Vaticanul s-a adresat tuturor episcopilor in felul urmator :acoperiti abuzurile sexuale.
Documentul este o descoperire şocantă descoperit de către un avocat Texas şi semnat de către Papa Ioan al XXIII-lea: documentul are 69 de pagini, în care spune episcopilor din întreaga lume sa ascunde istorii, despre violenţă sexuală.
LONDRA - Cele şaizeci şi nouă pagini,este un document care acuza şefii Bisericii de la Roma, ...revelarea a fost facuta in ziarului britanic "The Observer" ..este revelarea unui document datând din 1962 şi care poartă pecetea , semnatura lui Papa Ioan al XXIII-lea acest document el l-a trimis tuturor episcopilor din lume pentru a-i instrui să îl ţină ascuns bine ..sa tina ascuse cazurile de violenţă sexuală în cadrul Bisericii. Textul, scris în limba latină, a fost în arhivele secrete ale Vaticanului. Documentul a fost numit "Top secret": de catre Biserica de la Roma privind clerul lor si abuzurile sexuale. Nimic nu a fost să vină la suprafata, totul a fost ascuns în fiecare detaliu.
Cei care nu respectau ,,regulile ,,Vaticanului erau amenintati...
Cel care a descoperit acest document socant intitulat "Crime Solicitationies," a fost Daniel Shea, un avocat texan implicat într-o serie de cazuri de abuz împotriva minorilor comise de preoţii catolici. Biserica Romano-Catolică din Anglia şi Ţara Galilor confirmă autenticitatea acestuia.
Avocatul texan Shea spunea "Acest document ne demonstreaza a existat (si continua sa ewxiste)o conspiraţie internaţională a Bisericii pentru a acoperi evenimentele legate de abuz sexual. " Chiar mai puternic, Shea a adăugat: "Noi întotdeauna am suspectat că Biserica Catolică a acoperit cazurile de abuz sexual .. Acest document ne dovedeşte. ..acest lucru.
Desigur, povestea ar putea deveni explozivă. De ceva timp, Biserica Catolică este ,,în furtuna ,,cu scandalul preoţilor pedofili. Arhiepiscopul de Boston, cardinalul Bernard Law, a fost forţat să demisioneze anul trecut, după ce a admis că a acoperit mai multe cazuri de pedofilie în Curia lui.
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum