In Biblie este vorba de Reptilianul Yahwe care cere sacrifici

In jos

In Biblie este vorba de Reptilianul Yahwe care cere sacrifici

Mesaj  ToataRomania.ForumHit.ro la data de Mier Iul 11, 2012 4:34 pm

In Biblie nu este vorba de Dumnezeu ci de Reptilianul Yahwe care cere sacrificii
Yahwe ne este prezentat, in Vechiul Testament, ca Dumnezeul care a creat tot ce exista in Univers.
Se presupune ca un Dumnezeu creator a toate isi iubeste Creatia.
In Vechiul Testament descoperim, insa un Yahwe insetat de sange, foarte preocupat sa dea instructiuni precise lui Moise, privind jertfele, nu cumva sa piarda vreun strop.
Acum voi oferii niste exemple din a 3a Carte a lui Moise:
I. "10. Iar daca jertfa adusa de el Domnului ca ardere de tot este din vite mici, sa fie din miei sau iezi, parte barbateasca, fara meteahna.
11. Sa-si puna mana pe capul jertfei si s-o injunghe inaintea Domnului (...) iar preotii, fii lui Aaron, sa stropeasca cu sangele ei jertfelnicul imprejur. (...)
13. Iar maruntaiele si picioarele sa le spele cu apa si sa aduca preotul toate si sa le arda pe jertfelnic, ca ardere a tot, jertfa mireasma placuta Domnului.
14. Daca aduce el din pasari ardere de tot Domnului, sa aduca jertfa sa din turturele sau din pui de porumbel (cunoscut ca simbolul pacii)
15. Preotul sa o aduca la jertfelnic, sa-i franga gatul si sa o puna pe jertfelnic, iar sangele sa-l scurga pe peretele jertfelnicului. (...)
17. Apoi sa-i franga aripile, fara a le desprinde de trup, si sa o arda preotul pe jertfelnic (...) jertfa, mireasma placuta Domnului."
Cap.3 - Jertfele de impacare:
"17. Este lege vesnica si pt toti urmasii vostrii din toate asezamintele voastre, ca toata grasimea si tot sangele sa nu-l mancati."
Cap.4 - Jertfele pentru pacat:
"4. Sa infatiseze vitelul inaintea Domnului, la usa cortului adunarii, sa-si puna mana pe capul vitelului si sa injunghie vitelul inaintea Domnului.
5. Apoi sa ia preotul cel miruit, ale carui maini sunt sfintite, din sangele vitelului si sa-l duca in cortul adunarii."
Acestea sunt o parte, desi cele 22 de capitole din "Levitic" (a 3a Carte a lui Moise) contin numai "indicatii pretioase" privind jertfele, "mireasma placuta Domnului" 22 ca numar deobicei e folosit ca data de sacrificiu, ca exemplu Kennedy a fost asasinat pe data de 22, 22 este nr-ul fiilor lui Yahwe.
Vechiul Testament ne este prezentat drept "Carte sfanta scrise de Dumnezeu" iar preotii crestini ortodoxi, ne propovaduiesc niste aberatii preluate de la cei care conduc astazi planeta si anume evrei (sionisti).
In primul rand Dumnezeu, nu vorbeste, nu mananca, nu bea, nu da indicatii cum si ce sa omoare, cine crede asta, trebuie sa aiba niste probleme, in a intelege adevarata semantica a Creatorului Suprem.
avatar
ToataRomania.ForumHit.ro
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 184
Data de inscriere : 05/08/2010
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum