Vaticanul si Crucea Rosie au ajutat mii de criminali de razboi nazisti

In jos

Vaticanul si Crucea Rosie au ajutat mii de criminali de razboi nazisti

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 4:45 pm

Vaticanul si Crucea Rosie au ajutat mii de criminali de razboi nazisti sa fuga.
Cartea scrisă de Gerald Steinacher, cercetător la Universitatea Harvard, Nazis On The Run: How Hitler's Henchmen Fled Europe, demonstrează faptul că mii de nazişti, inclusiv nume precum Adolf Eichmann ori Josef Mengele, au reuşit să fugă la încheierea războiului cu ajutorul unor documente procurate cu ajutorul Crucii Roşii Internaţionale şi al Vaticanului.
Conform Daily Telegraph, o mare parte a cărţii se bazează pe documente secrete ale Crucii Roşii, nepublicate niciodată, care făceau referire la un plan de strămutare a milioane de refugiaţi. Peste 8.000 de SS-işti au profitat de ajutorul “involuntar” care li s-a oferit, majoritatea fugind în Spania condusă de Franco, America de Sud ori Canada.
În timp ce Crucea Roşie poate avea un alibi, lucrurile sunt diferite în cazul Vaticanului, al cărui ajutor acordat criminalilor de război nazişti a fost, potrivit lui Steinacher, premeditat. Concret, din dorinţa de a revigora o Europa creştină şi dintr-o teamă morbidă de comunismul promovat de URSS, Sfântul Scaun a pus umărul, prin intermediul comisiei pentru refugiaţi, la fuga din faţa justiţiei a altor câteva mii de acoliţi ai lui Hitler.
În sprijinul teoriei sale, cercetătorul american aduce faptul că Vaticanul a refuzat să comenteze întotdeauna acţiunile umanitare din timpul şi după cel de-al doilea război mondial, arhivele sale fiind secrete interesului public.
Ma bucur foarte mult ca un trust de presa precum jurnalul.ro scrie astfel de articole conspirationiste si oricum in cea ce se afirma in articol e real, nu stiu exact daca Crucea Rosie insa Vaticanul e centrul de comanda al tuturor rautatilor de pe planeta.
Cea ce trebuie sa se inteleaga este ca in al doilea razboi mondial, ca de altfel nici in primul razboi mondial nu a existat acea fantezie numita "lupta dintre baietii rai si baietii buni" asta le era indus sa creada celor de pe front, in realitate si Aliatii si Majoritatea Nazistilor erau una si acelasi lucru, insa cat priveste nazisti, unii chiar au fost adusi la putere sa faca rau impotriva cui doreau sefii lor, insa ei au intors armele impotriva sefilor lor si aici e punctul de incepe al acestui razboi...
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum