Minciuni in Biblie...

In jos

Minciuni in Biblie...

Mesaj  ToataRomania.ForumHit.ro la data de Mier Iul 11, 2012 5:35 pm

Minciuni in Biblie

Minciună

Minţind ne rănim singuri.

Este scris in Biblie: Efeseni 4:25. Nu vă mai minţiţi unii pe alţii; spuneţi adevărul, fiindcă avem părtăşie unii cu alţii şi atunci cand ne minţim unii pe alţii ne facem rău nouă inşine(NT pe inţelesul tuturor).
Porunca a noua interzice minciuna.
Este scris in Biblie: Exodul 20:16. Să nu mărturişeşti stramb impotriva aproapelui tău.(Să nu minţi traducerea engleză TLB).
A minţi nu este creştineşte.
Este scris in Biblie: Coloseni 3:9-10. Nu vă minţiţi unii pe alţii, intrucat v-aţi dezbrăcat de omul cel vechi, cu faptele lui, şi v-aţi imbrăcat cu omul cel nou, care se inoieşte spre cunoştinţă, după chipul Celui ce l-a făcut.
Dumnezeu urăşte minciuna.
Este scris in Biblie: Proverbe 12:22. Buzele mincinoase sunt urate Domnului, dar cei ce lucrează cu adevăr ai sunt plăcuţi.
Mincinoşii sunt excluşi din prezenţa lui Dumnezeu.
Este scris in Biblie: Psalmul 101:7. Cel ce se dă la inşelăciune nu va locui in casa mea; cel ce spune minciuni nu va sta inaintea mea. (Nici unul care practică inşelăciunea nu va locui in casa Mea; nici unul care spune minciuni nu va sta in prezenţa Meatraducerea engleză NIV).
Cei necinstiţi nu pot intra in Cetatea lui Dumnezeu.
Este scris in Biblie: Apocalips 22:15. Afară din oraş sunt toţi aceia care
s-au rătăcit de la Dumnezeu, vrăjitorii şi imoralii, ucigaşii şi cei care se inchină la idoli, precum şi toţi aceia cărorea le place să mintă şi mint.
(NT pe inţelesul tuturor).
Suntem mincinoşi cand pretindemi a fi creştini dar nu suntem ascultători.
Este scris in Biblie: 1Ioan 2:4. Poate va zice cineva: Eu il cunosc. Dar dacă nu face ceeace ai spune Cristos, atunci este un mincinos(NT pe inţelesul tuturor).
Făţarnicii sunt mincinoşi.
Este scris in Biblie: Iacov 3:14. in orice caz, nu cumva să vă lăudaţi că sunteţi inţelepţi şi buni, dacă, dimpotrivă, sunteţi plini de invidie şi egoism; ar fi cea mai josnică dintre minciuni.(NT pe inţelesul tuturor).
Dumnezeu va ierta.
Este scris in Biblie: 1Ioan 1:9. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice neleguire.
avatar
ToataRomania.ForumHit.ro
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 184
Data de inscriere : 05/08/2010
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum