Sfantul Valentin , o sarbatoare Druidica - Satanica ?

In jos

Sfantul Valentin , o sarbatoare Druidica - Satanica ?

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 5:42 pm

Sfantul Valentin , o sarbatoare Druidica - Satanica
Majoritatea oamenilor asteapta cu nerabdare aceasta sarbatoare numita sfantul valentin. In cele ce urmeaza voi prezenta o istorie terifianta a acestei pseudo-sarbatori, care in realitate nu este decat o sarbatoare druidica.
Iata ce se spune Oficial despre Sfantul Valentin
La baza acestei sărbători stau multe legende. intr-una dintre ele, Valentin ar fi fost un martir roman, care in timpul impăratului Claudiu al II-lea ar fi ajutat creştinii şi tinerii care doreau să se căsătorească in ascuns, motiv pentru care a fost condamnat la moarte şi spanzurat la 14 februarie 270.
Se spune că impăratul Claudiu era convins că bărbaţii nu vor să se inroleze in armată din cauza logodnicelor şi soţiilor, de aceea a interzis căsătoriile. Potrivit unei alte legende, Valentin este cel care a trimis prima felicitare valentine. In timp ce se afla la inchisoare, s-a indrăgostit de fiica paznicului inchisorii care obişnuia să-l viziteze in timpul detenţiei. inainte de a muri, Valentin i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o ? De la al tău Valentin, expresie care se foloseşte şi astăzi.
O altă variantă a aceleiaşi povestiri susţine că Valentin a fost decapitat in mod public pentru că a refuzat să se lepede de numele lui Iisus. Ulterior Biserica Catolică a stabilit ziua de 14 februarie drept ziua in care este sărbătorit Sfantul Valentin.
Sărbătoarea Sfantului Valentin a fost stabilită pentru prima dată in 496 de către Papa Gelasius I, pentru data de 14 februarie, iar prima reprezentare a Sfantului Valentin a apărut in Cronica Nuremberg, (1493), in aceasta afirmandu-se că el a fost un preot roman martirizat in timpul domniei lui Claudius al II-lea.
Adevarul despre aceasta Sarbatoare Druida
Druizii organizatia satanista care se ocupa de sacrificii umane in anumite zile conform calendarului lor, au mascat inca o data importanta pt ei si anume 14 februarie. Data de 14 februarie este o data in care reptilienii oficiaza la un inalt nivel sacrificii umane, iar pt a avea efect, mintea oamenilor trebuie mascata cu anumite intentii positive.
Peste tot auzim expresii de genul: iubeste astazi ca este sfantul valentine, lasa toate supararile astazi si iubiti-va peste tot intalnim acelasi cuvant iubirea pai are ceva legatura cu iubirea ? Bineinteles ca NU, totul este un control mental, ceva in genul: astazi sa fi bun, sa-ti iubesti partenera/partenerul apoi a doua zi dupa sarbatoare, sa reveniti la probleme voastre, sa va certati etc. pt ca asta este o programare, practice oamenii sunt sugestionati prin mass-media prin orice mijloc, sa fie IUBITORI doar in anume zile speciale, care din pacate sunt druidice, doar ca acea iubire trebuie numai o zi sa existe, aceasta propaganda nu se face zilnic, in genul: iubeste zilnic ci doar pt o zi.
De ce Papa Gelasius 1 a stabilit oficial
ziua indragostitilor .
Papa Gelasius ca si ceilalti reptilienii imbracati in robe divine ei nu avea nicio intentie de a promulga asaceva, intrucat era ceva opus inchizitiei lor, dar aceasta data de 14 februarie este foarte importanta pt ei. Conform calendarului druidic pe data de 14 februarie, cei care stiu despre ce vorbesc o sa stie, se organiza diverse sacrificii, oamenii sacrificand animale, iar druizii sacrificau oameni, mai exact copii, insa moartea acestora era prin INGROPAREA LOR DE VII. Chiar si astazi se respecta asaceva, numai sa va uitati la anumite disparitii de copii si uitati-va in calendar sa vedeti ce data este, si apoi sa va intrebati: de ce ? de ce ? Pt ca ei ii respecta zilele cu sfintenie.
In opinia indragostitilor nu le trebuiesc anumite zile cand sa fie fericiti, ci ei trebuie tot timpul sa fie unul langa altu si sa se iubeasca si nu doar sa se iubeasca dupa cum se spune in lume, si dupa cum vor altii. Iubirea intre doua fiinte nu are nevoie de o data anume ci este MEREU.
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum