SIDA este o inventie prin care Corporatiile Farmaceutice fac bani

In jos

SIDA este o inventie prin care Corporatiile Farmaceutice fac bani

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 5:53 pm

SIDA este doar o inventie prin care Corporatiile Farmaceutice fac bani

SIDA este o alta boala care produce nefericire si suferinta nespusa, boala indusa artificial de catre Iluminati prin vaccinare. Cea mai mare prostie afirmata este ca HIV produce SIDA. Doctorii, media si publicul accepta asta ca un fapt neîndoielnic. Faptul ca multe victime ale SIDA nu sunt HlV-pozitivi este o dovada clara ca toate cazurile de SIDA nu au nicio legatura cu HIV. HIV este de fapt un virus slab si a fost etichetat ca tap ispasitor pentru a ascunde cauzele reale ale sistemelor imunitare prabusite.
Ce coincidenta ca „medicamentele minune" pentru tratamentul HIV, precum infamul AZT produs de cartelul Rockefeller are ca efect secundar semnificativ... distrugerea sistemului imunitar! AZT a fost un medicament de chemoterapie pentru cancer si a fost atât de toxic încât a trebuit retras. Vazând efectele medicamentelor de chemoterapie, va faceti o idee despre cât de toxic poate fi AZT-ul. Medicamentele de chemoterapie au un rol simplu. Distrug celulele.
Nu doar celulele canceroase, ci toate celulele. întrebarea este daca distrug toate celulele canceroase înainte sa distruga prea multe celule sanatoase ale pacientului, lata de ce pacientii sub chemoterapie se îmbolnavesc atât de tare si chiar daca boala cancerului este eliminata, ei au un sistem imunitar permanent distrus din cauza eliminarii tuturor celulelor care ne protejeaza împotriva bolii. In timp ce Iluminatii îi demonizau pe homosexualii care cereau un tratament pentru HIV, o firma Rockefeller a scos AZT de pe un raft prafuit ca „medicament minune". „Minunea" a marit numarul de leucocite din sistemul imunitar pe care ar fi trebuit sa le distruga HIV. Totusi ei au omis sa spuna ca aceasta crestere de leucocite era rezultatul toxicitatii AZT-ului, pentru ca, de fapt, mecanismul defensiv al omului a intrat în actiune la administrarea AZT. Pacientii au murit din cauza tratamentului. Cei care mor în urma asa-ziselor „boli SIDA" si sunt HlV-pozitivi, diagnosticul este consemnat ca „SIDA".
Cei care mor din aceleasi boli si nu sunt HlV-pozitivi, cauza mortii este consemnata drept boala din cauza careia au murit. Astfel, prin consemnarile mortii numai cei cu HIV mor de SIDA. O mare minciuna care se potriveste de minune stilului Iluminatilor. Adevarul despre SIDA si HIV poate fi aflat din cartea Christinei Maggiore, What If Everything You Thought You Kuew About AIDS Was Wnmg (n.tr. Cum ar fi daca tot ce. credeai despre SIDA ar fi neadevarat) (Health Education AIDS Liaison, Los Angeles Capitol, 1996). Christine a sesizat minciunile si înselaciunea când a iesit HIV pozitiva la un test si apoi negativa la altele, urmate de altele pozitive.
întreaga retea SIDA si companiile farmaceutice sunt controlate sau manipulate de Iluminati. Ele au creat o industrie de multe miliarde de dolari, de care beneficiaza companiile farmaceutice si organizatiile caritabile. Christine Maggiore si-a dat seama câtor organizatii caritabile le pasa în realitate de ceea ce se petrece si s-a documentat extensiv în aceasta directie, dupa care a fost îndepartata.

Dar de unde provine SIDA?
O boala foarte asema-natoare cu SIDA, numita Kalaazar, a omorât 60.000 oameni în sudul Sudanului. Aceasta distruge sistemul imunitar, victimele murind în consecinta din cauza altor boli. Africa a fost o tinta principala a bolilor prin injectii, deoarece Iluminatii doresc controlul complet al acestui continent cu fantastica sa bogatie naturala si a început o campanie de genocid împotriva africanilor de culoare, în 1988, ambasadorul Senegalului a anuntat ca SIDA a facut ravagii în tara sa si ca au fost decimate sate întregi.
Câtiva ani mai devreme, echipe medicale si stiintifice au aranjat prin Organizatia Mondiala a Sanatatii vaccinarea oamenilor împotriva hepatitei B. Tot un vaccin pentru hepatita B a mai fost testat pe homosexuali în New York în 1978, iar doi ani mai târziu în San Francisco, Los Angeles, Denver, Chicago si St. Louis, printr-un program al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si Institutului National pentru Sanatate, a început „epidemia SIDA" în rândul comunitatilor de homosexuali chiar din aceste orase. Dr. Lanctot sustine ca „Exista rapoarte despre colaborarea dintre aceste doua organizatii în 1970 pentru studiul consecintelor anumitor virusi si bacterii introduse la copii în campanii de vaccinare. în 1972 (s-au focalizat) asupra virusilor care au provocat caderea mecanismului imunitar."
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum