Francmasoneria se foloseste de televiziuni

In jos

Francmasoneria se foloseste de televiziuni

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 6:13 pm

Francmasoneria se foloseste de televiziuni

Datorita impactului deosebit de mare pe care televiziunea îl are asupra marilor mase de oameni, francmasoneria foloseste emisiunile TV (abil si malefic realizate) pentru a-i manipula si “programa” pe cei ignoranti. Omul modern, “homo televisiens”, a devenit dependent de televizor si pierde cel putin 3-4 ore pe zi în fata micului ecran. La întocmirea programelor TV, alaturi de specialisti din cele mai diverse domenii de activitate, lucreaza si psihologi care în conformitate cu planurile malefice ale masoneriei manipuleaza prin sugestie constiinte, creeaza opinii de masa, influenteaza politic si educational telespectatorii. Prin repetare, prin prezentare în forme atractive imagine-muzica-sunet, prin sugestie, apar în subconstientul telespectatorilor germenii autosugestiei, care actioneaza insidios, permanent si distructiv.
Astfel, fara sa-si dea seama, telespectatorul se lasa condus, manipulat. Comoditatea preluarii mesajului audio-vizual a facut ca telespectatorii sa accepte bucurosi informatii prefabricate subtil malefic, aranjate si decupate, care le capteaza toata atentia, transformându-i astfel, din fiinte care ar trebui sa gândeasca în fiinte gândite.
Francmasoneria urmareste ca prin diverse si atractive jocuri si concursuri sa abata atentia oamenilor de la modul pervers în care urmaresc sa instaureze noua “ordine mondiala” prin care vor sa exploateze oamenii acestei planete.
În timpul emisiunilor TV abil si atractiv concepute, atunci când este captata atentia constientului (care ar trebui sa cenzureze informatiile care ajung în subconstient) prin fraze, cuvinte, sunete si mai ales prin imagini special alese, se va produce implantarea în subconstient a mesajului urmarit a fi transmis, iar apoi oamenii vor reactiona conform modului în care le-a fost programat subconstientul!
În fata micului ecran, vrând-nevrând, fiinta umana îsi formeaza psihologia de consumator, devine receptiv, iar televizorul va deveni o necesitate (generând boli psihice), asa cum este alcoolul pentru un betiv sau cum sunt tigarile pentru un fumator.
Libertatea telespectatorului de a alege este limitata, lui i se propun emisiuni special create, având scopuri prestabilite, fiecare din ele având un mesaj subtil ales. Un om care vine obosit de la servici este receptiv (pasiv) în fata televizorului, iar psihologia lui este de a prelua fara nici un discernamânt mesajul primit.
Francmasoneria urmareste ca majoritatea filmelor prezentate la televizor sa aiba scene violente, de groaza, care sa genereze perturbari psihice celor care vizioneaza aceste filme. Reputatul psiholog japonez din Tokio, Seichi Tomojo, a facut un studiu timp de 7 ani, observând 46 de femei însarcinate având vârste între 18 si 40 de ani. Concluziile cercetatorilor sale sunt:
- Femeile însarcinate care privesc filme de groaza si politiste nasc prunci subponderali si lipsiti de farmec, pe când femeile care se delecteaza cu filme de dragoste sau spectacole muzicale vor avea bebelusi grasuti, simpatici si bine dispusi.
- Femeile însarcinate care vizioneaza la televizor imagini violente, muzica metalic rock, au statistic sansa de a naste copii nervosi, perturbati psihic, scuturati de spasme musculare.
- Femeile gravide care urmaresc evenimente sportive, nasc copii mai dezvoltati fizic, bebelusii lor fiind mai agresivi decât ai femeilor care nu privesc deloc la televizor.
- Copii femeilor care privesc emisiuni educative sunt mult mai armoniosi.
Mesajul audio-vizual al filmelor de groaza, politiste, violente, spectacolele de metalic rock încurajate si sustinute (sponsorizate) de masonerie, muzica rock în general, dar în special cea din ultimii ani (care de fapt nu este muzica ci doar niste strigate animalice ce pun fiinta umana în rezonanta cu ceea ce este malefic), genereaza grave dezechilibre psihice si mentale.
Statistic s-a constatat ca în urma spectacolelor metalic rock foarte multi fani devin violenti, provoaca scandaluri si batai violente, violuri, fapte antisociale, crime. Recent, în urma unor astfel de manifestari satanice ale fanilor formatiilor rock, guvernul german a interzis patrunderea în Germania a oricarei formatii rock din afara tarii.
În cazul “trairii televizate”, mesajul transmis copiilor si adolescentilor provoaca o contagiune emotionala imediata, propice pentru mimetism, si chiar îndemnul de a trece imediat la fapte antisociale cum ar fi: furturi, tâlharii, spargeri de masini, crime, actiuni violente, etc. În acest sens putem da exemplul celor 29 de tineri din S.U.A. care si-au tras câte un glont în cap, dupa vizionarea la TV a filmului “Voiaj la capatul infernului”. Acesta este doar unul din miile de exemple despre modul în care un film satanic perturba psihicul oamenilor si-i determina sa se auto-distruga.
În urma studiilor si statisticilor facute a reiesit clar ca televiziunea poate realiza prin mesaje induse la copiii si la adolescentii care au structuri psihice mai fragile, stari de violenta si de agresivitate, tendinte de teribilism, dar si lucruri extrem de periculoase: dorinta de sacrificiu suprem, tendinta catre terorism sau sinucidere.
Karl Poper, autorul lucrarii “Societatea deschisa si dusmanii sai” avertiza în eseul “Un patent pentru a face TV” asupra relatiei TV-democratie. El spunea ca «S-a ajuns la situatia ca televiziunea a devenit o putere politica potential colosala, s-ar putea spune, cea mai mare. Ca si cum ar fi fost cuvântul lui Dumnezeu. Si asa va fi daca vom continua sa acceptam folosirea abuziva a puterii televiziunii. Ea a devenit o puterea prea mare pentru democratie. Nici o putere nu va putea supravietui daca nu se pune capat acestui abuz. Cred ca un nou Hitler ar avea, cu televiziunea, o putere infinita. O democratie nu poate exista daca nu se tine sub control televiziunea sau, mai precis nu poate exista mult timp daca nu se da la iveala complet puterea televiziunii».
Mircea Moldovan, presedintele Consiliului National al Audio-Vizualului, cu privire la oribila crima realizata de un tânar de 15 ani care si-a ucis prietenul inspirându-se dintr-un film dat pe TV afirma: “Autorii morali ai crimei sunt televiziunile care transmit filme cu violenta.”
Cu ajutorul televiziunii poti dezinforma, forma opinii gresite, sau chiar impune puncte de vedere politice, economice, sociale etc, despre un grup de oameni, o societate sau un popor. Un astfel de exemplu l-a dat televiziunea britanica, BBC, (care este dirijata si controlata de Francmasonerie) prezentând maltratarea lui Mihail Cofariu la Târgu-Mures ca fiind o actiune de purificare etnica a românilor împotriva minoritarilor unguri. Acesta a fost o actiune mascata a Francmasoneriei, de “manipulare ordinara” a opiniei telespectatorilor englezi în favoarea Ungariei, pentru a farâmita teritoriul României. Francmasonii urmaresc prin tot felul de actiuni politice sa slabeasca forta poporului român, ce consta tocmai în unitatea sa. În ziarul Jurnalul National din 30.05.1997 se afirma: “În judetul Covasna, unul din sloganurile anilor 90-91 începe sa prinda contur: «Vom studia si limba româna în limba maghiara!» În acele vremuri, profesori ca Gyrgy Ianos îsi începea orele de fizica facând urmatorul apel: «Elevii români nu au ce cauta la ora mea.» Profesorii români erau întâmpinati de elevii maghiari astfel: «Când pleci de-aici?» sau erau pur si simplu dati afara pe motiv ca «Vom studia si limba româna în limba maghiara.» Profesoara Maria Oprea a notat tezele la româna, foarte slabe de altfel, cu note de 4. Unul dintre elevi, cu acordul total al colegilor sai a scuipat pe caiet, l-a aruncat pe jos facându-l ferfenita cu picioarele. «Ne era frica sa vorbim si pe strada româneste. Multi elevi români, dar în special eleve erau batjocoriti(te) în fel si chip.»”
Într-un buletin informativ international se afirma: “Conflictele etnice sunt planuite, finantate si organizate de masoni. Combatantii folosesc armament, munitii, echipament si alimente pe care le furnizeaza plutocratia financiara masonica, organizând maceluri. Gorbaciov afirma ca aceste conflicte etnice sunt planuite de “Consiliul Înteleptilor” si ca toti membrii consiliului au subliniat urmatoarea idee: “Crestinismul trebuie sa dispara si sa fie înlocuit cu o religie mai cuprinzatoare (New Age) si de asemenea natiunile trebuie sa dispara”. Masonul Sam Keen specialist în mediul înconjurator a explicat ca “pentru buna functionare a Noii Ordini Mondiale din fiecare 10 oameni 9 trebuie sa moara”. El a cerut secondat fiind de Carl Segan reducerea populatiei globului cu 90%. Misiunea lui Gorbaciov în cadrul masoneriei internationale Sioniste a fost de a distruge sistemul comunist (creat tot de ei) care nu le mai era de folos. Analizând activitatea pe care o desfasoara acum Gorbaciov se poate trage concluzia ca el are sarcina de a distruge crestinismul si de a crea toate premizele de înfeudare a lumii masoneriei internationale Sioniste. De asemenea este dovedit faptul ca cei doi “mari” masoni care la vremea aceea “conduceau” destinele lumii, Gorbaciov si Bush au urmarit ca în decembrie ’89 sa dezmembreze România printr-un razboi civil dar nu au reusit acest lucru deoarece prin comportamentul sau poporul român si oameni patrioti si curajosi care au platit cu viata opozitia lor (de exemplu generalul Guse) n-au permis aceasta.
În tratatul de aderare la Uniunea Europeana (semnat si de autoritatile române în 1995) se pun explicit urmatoarele doua conditii:
- orice tara o data intrata în Uniunea Europeana îsi cedeaza suveranitatea nationala Centrului de la Strasbourg;
- legislatia Comunitara este deasupra legislatiei nationale.
În aceste conditii ne întrebam ce se urmareste prin semnarea acestor tratate? Ce motive îi determina pe oamenii politici sa accepte orice conditii oricât de aberante ar fi ele în privinta României?
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum