Conspiratii si manipulare ( credeti ca nu exista conspiratii ) ?

In jos

Conspiratii si manipulare ( credeti ca nu exista conspiratii ) ?

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 6:16 pm

Conspiratii si manipulare

Credeti ca nu exista conspiratii ? Sau ca ele sunt doar de domeniul trecutului ?

Conspiratiile au fost si sunt prezente din totdeauna, de pe vremea imparatilor romani sau chinezi, pana la serviciile secrete moderne, din Orientul Indepartat pana in Occident. Ele sunt azi mai active ca niciodata, dar intradevar, sunt mult mai mascate datorita dezvoltarii pe care au capatat-o de-a lungul timpului.

Conspiratiile si manipularea fac parte din arsenalul politicienilor, liderilor, directorilor de publicitate, regizorilor sau a oamenilor de afaceri. Conspiratorii folosesc o diversitate inimaginabila de instrumente de actiune, de la stravechile tratate de manipulare si pana la metode moderne psihologice sau electronice de control al maselor. Conspiratiile exista pretutindeni in lumea reala, nu doar in filme, care de obicei incearca sa-i ridiculizeze pe cei care le dezvaluie; trebuie doar sa avem ochi si putina cunoastere pentru a putea sa vedem si sa intelegem ce se petrece cu adevarat in jurul nostru.

Cele mai cunoscute metode de manipulare sunt: “Divide et impera” (Dezbina si stapaneste – s-a observat ca e mai usor sa controlezi un popor/ grup social, daca este intai faramitat in mai multe grupuri mai mici, antagonice) si “Panem et circens” (Paine si circ, sau intr-o traducere mai moderna, Bere si fotbal – s-a observat ca pentru a manipula eficient un popor, trebuie sa ii distragi atentia de la problemele esentiale, canalizandu-i energia catre lucruri nesemnificative si oferindu-i satisfactii minore).

Conspiratiile odata identificate isi pierd puterea; la fel si francmasoneria, care pentru a fi anihilata, e suficient sa fie scoasa la lumina, expusa public si atunci se va dezintegra asemenea unui vampir atins de lumina zilei.

Pentru a intelege mizeria, coruptia si mafia din societatea actuala, trebuie sa intelegem francmasoneria, pentru ca ea este sursa tuturor acestor nenorociri, nucleul central, pupitrul de comanda, conspiratia tuturor conspiratiilor.

Profilul psihologic al persoanei care adera la o structura de tip mafiot:

- este slab si fricos: prin apartenenta la un grup mafiot capata mai multa incredere, se simte mai puternic; lozinca mafiei “you hit me, we hit you!” ii confera mai mult curaj

- este incapabil si prost: nu este capabil sa avanseze profesional pe criterii de competenta si atunci intra in astfel de organizatii mafiote care ii confera mult-ravnita ascensiune socio-profesionala

- este lacom: intotdeauna isi doreste sa aiba mai mult decat ii este necesar; luxul opulent pe care il afiseaza provine din complexul de inferioritate pe care il are fata pe celelalte persoane din jurul sau. El vrea sa castige respectul si admiratia celor din jurul sau si nu poate obtine aceasta prin atitudini si calitati socio-umane pozitive, intrucat acestea ii lipsesc aproape total.

Francmasonii si stapanii organizatiilor mafiote speculeaza la maxim aceste defecte umane, transformand oamenii slabi de ingeri in slugile lor obediente.

GRUPUL BILDERBERG

Dupa 1990, România a intrat în atentia Grupului Bilderberg, scopurile acestei societati secrete mondialiste fiind, în ceea ce ne priveste, monitorizarea si dirijarea strategica a procesului de privatizare, pentru a se asigura trecerea proprietatii de stat în mâinile cercurilor fidele grupului în vederea integrarii României în procesul globalizarii.

Doua dintre cele mai importante persoane care au fondat Grupul Bilderberg sunt magnatii bancheri evrei, reprezentanti ai celor doua clanuri financiare mondiale, David Rockefeller si Edmund Rothschild, cu precizarea ca Rockeffeller nu este evreu practicant si familia este convertita formal la baptism.

Pentru a întelege sensul faptelor ce vor fi evocate în continuare, reproducem unul dintre cele mai celebre citate din David Rockefeller: “Suntem în pragul unei transformari globale. Trebuie sa declansam o criza majora (economica, militara, politica, sociala, educativa, religioasa) si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”.

Constituirea grupului. În anul 1954, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek Olanda, printul Bernhard al Olandei a reunit în cadrul unei prime “conferinte” circa 120 de personalitati din înaltele finante ale Europei, Statelor Unite ale Americii si Canadei, punând bazele unei noi organizatii “neoficiale” ce avea sa fie cunoscuta de acum ca fiind Grupul Bilderberg, cea mai puternica societate secreta din lume.

Printul Bernhard de Olanda, recunoscut mason, pretindea totodata a fi descendent din Casa lui David, deci din familia aristocrata evreiasca. Organizarea de catre print a Grupului Bilderberg, a fost direct sprijinita de catre societatile secrete sioniste si mondialiste, de catre C.I.A., dar în primul rând de catre Consiliul Afacerilor Externe (C.F.R.), cea mai puternica organizatie secreta oligarhica din S.U.A. ce activa deja pentru mondializare (sustinuta totodata de aceiasi doi bancheri evrei: Rockefeller si Rothschild).

Organizatia este condusa de un comitet de conducere, compus din 39 de membri (24 europeni si 15 americani) împartiti în trei comisii de specialitate a câte 13 membri fiecare. Toti cei 39 de membri ai comitetului apartin si altor organizatii secrete mondialiste sau sioniste (Illuminati, marile loji masonice, Vaticanul etc.). Acest comitet îsi are sediile în Elvetia si stabileste persoanele ce vor participa la întrunirile anuale în plen (“consfatuiri”).

Datorita telurilor principale ale organizatiei, formulate înca din 1954 de catre printul Bernhard al Olandei – un guvern mondial pentru începutul mileniului trei, globalizarea economica mondiala (o lume unica) si o armata globala prin ONU -, precum si datorita faptului ca membrii grupului sunt cei mai puternici industriasi, oameni de stat, bancheri si intelectuali, Grupul Bilderberg este numit si “guvernul mondial nevazut”.

Tot comitetul, compus din de trei ori treisprezece membri, este acela ce stabileste ce fel de politici si planuri vor fi discutate în cadrul întrunirilor. Nu vor participa totusi la aceste “consfatuiri” secrete decât acele persoane ce au dovedit loialitate nestramutata intereselor Rockeffeller – Rothschild. Orice plan adoptat în cadrul întrunirilor anuale ale Grupului a fost pus în practica într-o perioada de maximum doi ani. Cu toate acestea nu toti participantii sunt neaparat initiati în scopurile secrete finale ale conspiratiei mondiale a liderilor, ci pot fi doar reprezentanti ai unor comunitati si grupuri de interese.

Milton William Cooper, fost ofiter al serviciului secret al Marinei Militare a S.U.A., a afirmat textual, în urma cu mai multi ani: “Când eram la Secret Service, am citit ca cel putin o data pe an, doua submarine nucleare se întâlnesc pe o baza construita sub calota polara, de gheata. Reprezentantii Uniunii Sovietice se întâlnesc cu comitetul politic al Grupului Bildeberg. Aceasta metoda de întâlnire este unicul mod de a pastra secretul, departe de interceptari si microfoane.” Aceleasi fapte relatate de capitanul Cooper au fost relatate si în cadrul unei editii a emisiunii Scientific Report (cel mai respectat program stiintific din Marea Britanie) a postului B.B.C. Dar peste nici doua zile, postul dezminte veridicitatea faptelor relatate, fapt unic si fara precedent în istoria emisiunii de la B.B.C. Între timp are loc si un atentat cu bomba asupra capitanului Cooper, acesta pierzându-si un picior. Ultimele informatii publice acrediteaza ideea ca acesta a fost mai recent asasinat.

Cel mai puternic brat al grupului este însa ceea ce se cheama Comisia Trilaterala (Europa occidentala, America de Nord si Japonia). Comisia se vrea o “agentie particulara” cu scopul declarat la înfiintare, în 1973, de a realiza o cooperare între cele trei regiuni “în cadrul unei Noi Ordini Mondiale”. Înfiintarea Comisiei Trilaterale, numita mai rar si G3 (a se vedea capitolul: “De la G7, la G3”, din Institutiile Financiare Internationale de A.F.P. Bakker, lucrare ce sta la baza cursurilor economice ale mai multor universitati occidentale), a fost stabilita în cadrul întâlnirii Grupului Bilderberg din 1972, la propunerea bancherului Rockeffeller.

Informatiei cuprinsa în urmatoarele zece rânduri nu îi putem nici dezvalui sursa, nici nu putem preciza întocmai identitatea protagonistilor, din motive de siguranta. Este cazul a doi ofiteri din cadrul Serviciului de Informatii Externe, tata si fiu. Tatal, un cunoscut general al acestui serviciu secret, a dispus analiza informativ-operativa a ceea ce parea sa fie la început tentativa penetrarii economiei românesti de catre grupuri financiare apropiate unor servicii secrete straine. Surpriza a aparut atunci când agentii români au reusit, mergând pe acest fir, sa intre chiar în posesia unui material programatic al Grupului Bilderberg privind România, în care se vorbea chiar de necesitatea desfiintarii Bancorex, foarte puternica banca româneasca pâna în 1989. Din nefericire, respectivul general S.I.E. a decedat în urma unui atac de cord, înainte ca sa apuce sa finalizeze cercetarea informativa si raportul special catre C.S.A.T. Fiul generalului, la rândul sau ofiter SIE, s-a adresat ulterior unui saptamânal român, aratând dosarul privind Grupul Bilderberg unor ziaristi de investigatii speciale, dar si fiul a disparut la rândul sau în conditii misterioase, înainte de a apuca sa predea materialele redactiei respectivului saptamânal. Tot ce mai putem spune este ca pagina 3 a acestui saptamânal a speriat serviciile secrete românesti prin dezvaluirile “de la sursa”.

Premiata banca olandeza ABN AMRO, ca fiind cea mai activa banca din România (dupa falimentul Bancorex), este în realitate detinuta de familia bancherului Rothschild, numele complet al bancii fiind ABN AMRO Rothschild (AMRO = Amschel Mayer Rothschild, fondatorul bancii) [ABN AMRO a fost achizitionata in 2008 de RBS (Royal Bank of Scotland) (Ritul scotian?!)]. Or, guvernarea taranista, în 1997 îl numeste la conducerea celei mai mari banci românesti, Bancorex, pe evreul român Andrei Florin Ionescu. (Mandatul a fost pus în aplicare de la F.P.S. de catre Tudorel Dumitrascu, acelasi personaj care, în calitatea sa de director general, împreuna cu evreul american Phillip Bloom, au dat un tun financiar de 1 milion de dolari statului român la întreprinderea aviatica Romaero-Baneasa, lui Dumitrascu punându-i-se sechestru asiguratoriu pe avere pentru aceasta fapta.)

Instalat la conducerea Bancorex, evreul Ionescu are ca prima grija numirea pe functia de sef al Directiei Plasamente Bancare a evreicei Rachel Sargent prin transfer de la Directia Securities a bancii ABN AMRO, permitându-i-se astfel acesteia sa faca plasamente din capitalul bancii românesti de stat pe pietele externe. Pâna la falimentul bancii, cerut insistent statului român tot de organismele internationale, Rasela a avut grija sa disperseze banii bancii si totodata sa spioneze intens banca. Serviciul de securitate al Bancorex a tras puternice, dar inutile, semnale de alarma, împreuna cu Serviciul Român de Informatii, asupra urmatoarelor aspecte: Rasela Sargent a introdus în Bancorex, dupa orele de program, chiar si sâmbata si duminica cetateni straini, a cerut si obtinut fisele tuturor marilor clienti pe care le lua si acasa, a cerut si obtinut fisele bancii pe grupe de activitati, nu a prezentat rapoartele de deplasare în strainatate (lunar câte 5 zile la Londra), a încercat sa intre în posesia datelor Directiei de Operatii Speciale (fise si conturi MI, SIE, SRI, MApN, SPP, Transmisiuni speciale etc.).
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum