Fluorura de Potasiu o substanta extrem de periculoasa recomandata de stomatologi

In jos

Fluorura de Potasiu o substanta extrem de periculoasa recomandata de stomatologi

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 6:19 pm

Fluorura de Potasiu o substanta extrem de periculoasa recomandata de stomatologi

Fluorura este un alt inhibitor al intelectului, care este adaugat apei potabile si pastei de dinti. Fluorura de sodiu este un ingredient comun din otravurile pentru soareci si gândaci de bucatarie, anestezice, hipnotice, medicamente de psihiatrie si gaz de lupta militar. Acesta este unul dintre ingredientele de baza care intra în compozitia Prozacului si a gazului de lupta Sarin folosit în atacul terorist din metroul japonez.
Dovezi stiintifice independente au aratat ca fluorura produce tulburari mentale si îndobitoceste oamenii, transfor-mându-i în fiinte docile si servile. Asta pe lânga scurtarea vietii si distrugerea structurii osoase. Prima utilizare a apei fluorurate a fost în lagarele de concentrare naziste, prin gigantul farmaceutic al Iluminatilor, l.G. Farben, aceeasi firma care conducea lagarele de concentrare gen Auschwitz si care înca mai face parte din mari concerne, precum Bayer. înca mai crezi ca nazistii au facut-o pentru ca le pasa de igiena dentara a celor închisi?
Intentia introducerii medicatiei cu fluorura de sodiu în apa potabila a fost pentru sterilizarea prizonierilor si supunerea lor fortata. Charles Perkins, chimist, a scris urmatoarele rânduri Fundatiei Lee pentru Cercetare Nutritionala din Milwaukee, Wisconsin, la 2 octombrie 1954:

Citat

„In anii 1930, Hitler si nazistii germani au avut viziunea unei lumi dominate si controlate de o filosofie nazista a pan-germanismului. Chimistii germani au lucrat la un plan ingenios si pe termen lung de control în masa, avizat si adoptat de Statul Major German. Aceste plan cuprindea controlul populatiei în orice domeniu prin medicatie administrata prin reteaua de apa potabila. Astfel, populatia putea fi controlata pe zone mari, putea fi redusa prin medicatie care sa produca sterilitatea femeilor si asa mai departe. In aceasta schema de control în masa, fluorura de sodiu ocupa un rol important..."

Fluorul nu are niciun efect asupra dintilor in schimb produce cancer

Charles Perkins relata ca dozele repetate de cantitati infinitezimale de fluorura vor reduce în timp puterea de rezistenta a individului la dominare, prin otravire lenta si „narcotizarea" unei anumite zone cerebrale cu fluorura, supunându-1 vointei celor care doresc sa-1 guverneze. El a numit-o „lobotomie usoara si convenabila".
Adevaratul motiv din spatele fluorizarii apei nu este sanatatea dintilor copiilor, spunea el. Daca într-adevar acesta ar fi motivul, ar exista multe modalitati mai usoare si mai ieftine. Adevaratul motiv a fost reducerea rezistentei maselor la dominare si control si pierderea libertatii lor de gândire.
Perkins spunea ca în momentul în care nazistii din vremea lui Hitler au hotarât intrarea în Polonia, Statul Major German si cel Rus schimbau idei militare si stiintifice, planuri, chiar si personal, intentionând controlul maselor prin modificarea apei potabile, idee îmbratisata de comunistii rusi, deoarece se potrivea perfect cu planul lor de „comunizare" a lumii:

Citat

„Acest plan mi-a fost adus la cunostinta de un chimist german care era un oficial al marelui industrias I.G. Farben si membru marcant al miscarii naziste de atunci. O spun cu sinceritatea unui chimist care a petrecut aproape 20 ani în cercetarea chimica, biochimica, fiziologica si patologica a fluo-rurii: orice persoana care bea apa fluorata artificial timp de un an sau mai mult, nu va mai fi niciodata aceeasi din punct de vedere mental sau fizic."

Acesta este motivul pentru care, de atunci, Iluminatii au extins consumul de fluorura ca mijloc optim de inhibare mentala a populatiei prin apa potabila. Bând ceva care contine apa fluorata, inclusiv bere si racoritoare, suntem drogati în mod lent, dar constant. Fluorura este un produs secundar din industria aluminiului, iar ideea folosirii ei ca adaos la apa potabila provine de la familia americana Mellon, care controleaza cartelul aluminiului numit ALCOA.
Familia Mellon sunt descendenti importanti (reptilieni), prieteni apropiati ai familiei regale britanice si dictatori ai politicii americane prin reteaua Iluminatilor. Fluorurile industriale sunt poluanti importanti ai râurilor si izvoarelor, otravesc pamântul, pestii si animalele. Costurile manipularii din industria aluminiului au fost uriase, dar familia Mellon au gasit o solutie în care reziduul toxic a devenit parte a sursei enorme de venit si control uman.
In 1944, Oscar Evving a fost angajat de ALCOA cu un salariu anual de 750.000 de dolari. Imagineaza-ti cât ar însemna astazi! Dar a plecat în câteva luni pentru a deveni seful Agentiei de Securitate Guvernamentale si a început o campanie de adaugare a fluorurii de sodiu în apa potabila. Acum familia Mellon o vinde pentru utilizare în apa potabila si în pasta de dinti cu un profit de urias.(oscar iau numai cei ce doresc illuminati)

Medicii Stomatologi invatati sa creada ca fluorul e benefic

Fluorura intra în apa potabila în proportie de o parte per milion, dar noi bem doar jumatate de procent din apa potabila. Restul se scurge ca produs netoxic pentru industria chimica. Si noi platim pentru asta. , Dar principalul motiv, ca întotdeauna, nu sunt banii.
Un parlamentar din Isle of Wight, Anglia, care se numeste Peter Brand, face presiuni pentru adaugarea fluorurii în apa potabila, deoarece „face bine la dintii copiilor". El este doctor si purtator de cuvânt pe teme de „sanatate" pentru Partidul Liberal Democrat.
De fapt, el nu stie nimic, fiind un alt exemplu de lipsa de informare în rândul doctorilor. Dar, pentru ca sunt doctori, multi cred ca le stiu pe toate. Dr. Hardy Limeback, BSc, doctor în biochimie, seful Departamentului de stomatologie preventiva de la Universitatea din Toronto si presedinte al Asociatiei Canadiene de Cercetare Stomatologica a fost odata promotorul fluorurii în apa potabila.
Apoi însa a anuntat ca s-a razgândit, spunând ca:

Citat

„pasta de dinti sau apa potabila fluorata nu trebuie folosite la copiii sub trei ani. Orice formula pentru copii nu trebuie facuta cu apa potabila din Toronto. Niciodata."

Dr. Hardy Limeback spunea ca cei care continua sa promoveze fluorura lucreaza cu date vechi de 50 de ani si cel mult îndoielnice:

Citat

„Dentistii nu au nicio pregatire în toxicitate. Orice dentist bine intentionat se bazeaza pe 50 de ani de dezinformare din partea asociatiilor de sanatate publica si dentistilor. Chiar si eu. Din nefericire, nu avem dreptate."

Problemele de sanatate grave produse de Fluorura de potasiu

Un studiu al Universitatii Toronto arata ca oamenii din orase cu apa potabila cu fluorura au o cantitate dubla de fluorura în oasele soldului în comparatie cu oamenii din zone fara fluorura, descoperind ca fluorura schimba „arhitectura de baza a oaselor umane".
Exista o boala numita fluoroza scheletala, produsa de acumularea de fluorura în oase, care devin astfel slabe si fragile. Primele simptome sunt dintii fragili si marmorati, iar Dr. Limeback spunea ca în Canada se cheltuie mai multi bani pentru tratarea fluorozei dentare decât pentru tratarea cariilor dentare. Dar stati asa.
Aceasta otrava pusa în apa si pasta de dinti mentine dintii sanatosi si previne cariile, nu? Dupa cum subliniaza Limeback, s-a adaugat fluorura în apa potabila din Toronto timp de 36 de ani, în timp ce la Vancouver acest lucru nu s-a întâmplat. Atentie: oamenii din Vancouver au carii mai putine decât cei din Toronto!
El spunea ca rata cariilor este scazuta în toata lumea industrializata - inclusiv Europa, care nu are fluorura în proportie de peste 98%. Aceasta se datoreaza, spunea el, standardelor de viata îmbunatatite, mai putin zahar rafinat, control la stomatolog mai des, folosirea atei dentare si a penajului frecvent. Acum procentajul este sub 2 carii pe copil în Canada.
El spunea ca cei care continua sa promoveze fluorura lucreaza cu date vechi de 50 de ani si cel mult îndoielnice. „Dentistii nu au nicio pregatire în toxicitate. Orice dentist bine intentionat se bazeaza pe 50 de ani de dezinformare din partea asociatiilor de sanatate publica si dentistilor. Chiar si eu. Din nefericire, nu avem dreptate."
Nu numai ca bem fluorura de sodiu otravitoare, mai înghitim si celelalte chimicale din industria aluminiului. Limeback afirma:

Citat

„Lovitura decisiva a fost constientizarea ca am aruncat fluorura contaminata în rezervoarele de apa timp de 50 ani. Cei mai multi aditivi fluorurati provin din Tâmpa Bay, Florida, din substante de curatare a fumului industrial. Aditivii sunt produse secundare toxice din industria îngrasamintelor super-fosfate. Asta înseamna ca ne otravim nu numai cu fluorura toxica în apa potabila, dar si expunem oameni nevinovati elementelor letale ca plumb, arsenic si radiu, toate cancerigene. Prin proprietatile cumulative ale toxinelor, efectele dezas-truoase asupra sanatatii sunt catastrofale."

Boli, boli si iar Boli

Boala Alzheimer a fost considerata ca având legatura cu aluminiul si aspartamul. într-o prelegere catre studentii la stomatologie de la Universitatea Toronto, Dr. Limeback le-a spus ca a indus în eroare neintentionat pe colegii si studentii sai. Timp de 15 ani refuzase sa studieze informatiile toxicologice disponibile tuturor.

Citat

„Otravirea copiilor nostri a fost ultima mea intentie. Adevarul a fost greu de digerat, dar l-am acceptat."

Desi cel mai mare sustinator al fluorurii a condamnat utilizarea sa, Asociatiile Stomatologilor Canadieni si Americani controlate de Iluminati, precum si agentiile pentru „sanatate" publica, continua sa spuna oamenilor ca fluorura este buna. Acesta este un exemplu de „cu cât este minciuna mai mare, cu atât mai multi o vor crede".
Oamenii Iluminatilor din pozitiile administrative medicale si „cercetare stiintifica" dicteaza medicilor ce este „adevarat" si ce anume trebuie sa creada. Ei informeaza parintii si mass-media, care preiau simplu replica oficiala si o repeta ca niste papagali.
Si pentru ca foarte putini cerceteaza personal problema, dentistii, doctorii, „ziaristii" sau publicul accepta ca atare ca fluorura din apa potabila sau pasta de dinti este buna pentru dinti si nu este toxica. Acelasi scenariu este repetat în legatura cu fiecare subiect zilnic si de aceea oamenii traiesc în propria lor poveste fantezista.
Aceasta iluzie fabricata este atât de înradacinata în psihicul uman, încât cei mai multi râd în fata adevarului. Aici trebuie luate masuri de actionare în justitie împotriva autoritatilor si celor care deja au distrus sanatatea oamenilor prin fluorura, Prozac si aspartam. Aceasta se petrece deja în Canada, în privinta mercurului, un alt inhibitor cerebral din plombele dentare.
Si iarasi întâlnim aceeasi fraza care se repeta constant atunci când sunt listate efectele adverse ale medicamentelor, aditivilor alimentari si altor chimicale: este un inhibitor cerebral. Cum adevarul despre fluorura circula acum mai mult, „noile cercetari" au dezvaluit, în mod convenabil pentru ele, ca este bun pentru oprirea fragilizarii oaselor si reducerea riscului de fracturi.
Aceasta afirmatie s-a facut cu scopul de a genera noi presiuni pentru extinderea fluorurii în apa potabila. Deci fluorura nu protejeaza dintii. Aceasta este doar o scuza. Ea se foloseste pentru inhibarea intelectului populatiei pentru a nu se razvrati, pentru a nu întreba sau a nu gândi.
Pe langa toate aceste lucruri florura de potasiu produce o dereglare a glandei pineale care in realitate e o chakra, al 3 lea ochi sau AJNA, care e de fapt un ochi, care poate vede dincolo de spectrul celor 7 culori ale acestei lumi. Asta deranjandu-i pe anunnaki incepand cu 1965...
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum