Proiectul L.U.C.I.D. - Razboiul invizibil

In jos

Proiectul L.U.C.I.D. - Razboiul invizibil

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 6:24 pm

Proiectul L.U.C.I.D. - Razboiul invizibil

Au început sa apara tot mai multe date concrete menite sa atraga opiniei publice atentia asupra faptului ca asa numita teorie a conspiratiei nu este doar o banala speculatie, ci este foarte reala si chiar cu mult mai perfida decât ne putem imagina. Tot mai multe documente coerente, care prezinta planuri concrete ale Francmasoneriei si ale altor organizatii care-i servesc drept paravan, pot fi citite în din ce în ce mai multe publicatii. Un astfel de plan, despre care se vorbeste mult în presa americana, este cunoscut sub numele codificat L.U.C.I.D.

Initiatorii acestui plan diabolic (proiectul L.U.C.I.D.) sunt astazi stapâni pe tehnici si metode desprinse parca direct din arsenalul nevazut al demonilor. Acest plan de dominare mondiala include actiuni realizate prin diverse structuri publice aflate sub controlul francmasoneriei, cum ar fi spre exemplu Agentia Nationala de Securitate (NSA) care detine la ora actuala tehnologii ce ar parea pentru marea majoritate a oamenilor de domeniul SF.

Vom prezenta în continuare, foarte pe scurt, câteva din aceste tehnici de control si supraveghere umana ale NSA care au fost scoase la lumina din cauza unor conflicte aparute între membrii echipei speciale Kinnecome, care îsi desfasoara activitatea la sediul NSA de la Fort Meade (asa cum spunea un întelept, raul contine în el samânta propriei sale distrugeri).

Astfel, în anul 1991, John St. Claire Akwei, membru Kinnecome, dadea în judecata NSA pentru faptul ca a folosit tehnici secrete psihoelectronice pentru influentarea propriilor angajati. Procesul a fost recent publicat integral în numarul din aprilie – mai 1996 al revistei Nexus.

În lucrarea sa despre L.U.C.I.D, Texe Marrs face o analiza a dezvaluirilor despre metodele de influentare a mintii, extragând si explicând metodele psihoelectronice ale NSA, adaugând în plus o bogata bibliografie pe aceasta tema. Facând o scurta trecere în revista, suntem în masura sa va prezentam urmatoarele aspecte:Retelele informationale ale NSA

Pentru a detine controlul absolut asupra oricarei activitati umane, NSA utilizeaza mai multe retele de informatii initiate înca din anii ’50 (de altfel, în deceniul anilor ’60, NSA era prima posesoare a celui mai performant computer din lume). Dintre retelele informationale ale NSA amintim:

– reteaua Sigint care realizeaza un control total asupra oricaror semnale electromagnetice;

– reteaua Domint pentru control civil, cu o subramura extrem de bine protejata ce cuprinde reteaua agentilor secreti NSA (acesti agenti au deplina libertate de actiune precum si acces la o baza imensa de informatii din toate domeniile la un cost extrem de redus, datorita tehnologiilor de vârf pe care le foloseste NSA).Tehnici de supraveghere

Reteaua Sigint a aparut înca de la înfiintarea NSA sub impulsul uluitoarelor tehnici secrete de control asupra interferentei câmpurilor electrice si magnetice. Aceasta retea se bazeaza pe echipamente digitale cu structura celulara care depasesc cu cel putin 15 ani cercetarile «laice» în domeniul electronicii si care permit controlul absolut al întregii game de unde electromagnetice (EMF).

Prima aplicatie a retelei Sigint pe care o vom aminti se refera la capacitatea NSA de a supraveghea absolut orice computer de pe teritoriul USA, fie el conectat sau nu la o retea interactiva gen Internet. Echipamentul electromagnetic secret al NSA poate decela emisiile de radio-frecventa care provin de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale. Aceste emisii sunt filtrate cu dispozitive speciale, eliminând influenta cauzata de monitoarele PC sau de celelalte anexe ale computerului. Totalul semnalelor obtinute în urma filtrarii reprezinta starea exacta a circuitului electronic al PC-ului, respectiv al memoriei acestuia. Decodificând apoi aceste semnale dupa un algoritm special, se obtine copia exacta a memoriei computerului, cu absolut toate datele continute. Astfel, NSA este în masura de a detine un control riguros al tuturor informatiilor digitale stocate în computerele SUA sau oriunde în lume.

O alta functie a echipamentului special de la Fort Meade este aceea ca poate genera unde RF codificate care provoaca rezonanta circuitelor computerului vizat, distrugându-i toate datele. Cu alte cuvinte, NSA se poate conecta cu orice computer în scopul extragerii datelor sau pentru a realiza interventii de tip razboi computerizat.

O alta aplicatie a retelei Sigint este si mai uimitoare decât cea prezentata anterior si ea se refera la faptul ca, prin intermediul tehnicilor de modelare a câmpurilor electromagnetice, NSA detine astazi capacitatea de a monitoriza inclusiv câmpul bio-electromagnetic uman. John St. Claire Akwei a dezvaluit ca acest câmp detectat de la distanta creeaza posibilitatea supravegherii permanente a oricarui om, oriunde s-ar afla acesta. Captatoarele de emisii electromagnetice sunt îndreptate îndeosebi asupra energiilor eliberate de activitatea neuronala a creierului.

Echipamentele de ultima ora ale NSA pot astazi codifica sau decodifica emisiile de energie encefalica a oricarui individ, putând astfel observa de la distanta activitatea electrica a creierului.

Tehnicile de control si supraveghere a emisiilor electromagnetice encefalice sunt un subiect aprins de discutie mai ales în SUA, unde au fost denumite prescurtat RNM (Remote Neural Monitoring). Pe scurt, functiile RNM sunt:

– monitorizarea neuronala de la distanta si EBL (Electronic Brain Link – monitorizarea legaturilor neuronale)

– contact encefalic electronic. Aceste tehnici erau în plina evolutie în anii ‘50 pe vremea programului MKULTRA si cuprind investigarea si controlul neurologic al radiatiilor electromagnetice generate de encefal. Oficial, denumirea folosita de NSA pentru aceste cercetari este de: «tehnici de investigare a Informatiei Radiative». Aceasta Informatie Radiativa este definita confuz drept: «informatie provenind de la surse de emisie spontana a undelor EM din mediu, altele decât radioenergia si exploziile nucleare».

Aceste tehnici se bazeaza pe cartografierea precisa a regiunilor encefalice cu activitate de interes vital: centrul de miscare, centrul vorbirii, al gândirii, si regiunile scoartei responsabile cu sensibilitatea optico-acustica si tactila. Astfel, din motive de securitate nationala, NSA detine deja o bogata arhiva cu hartile electro-encefalografice a mii de americani.

Care este scopul acestei cartografii ? Tehnica de investigare encefalica se bazeaza pe detectarea energiilor encefalice stimulate ale scoartei, energii emise cu o frecventa continua cuprinsa între 3-50 Hz, la o putere de 5mW. Orice gând, orice comanda de miscare, orice imagine acustico-optica creeaza o activitate neuronala specifica generând vârfuri de emisie specifice. Cu ajutorul unui algoritm de decodificare a acestor reprezentari specifice se obtin pe computer toate informatiile generate de scoarta cerebrala traduse mai apoi prin decodoare speciale în gânduri vorbite si imagini audio-video vizualizate pe un monitor TV. Cu alte cuvinte se foloseste acelasi principiu ca pentru sustragerea de informatii din computer. Totodata tehnicile RNM si EBL au posibilitatea de trimitere, prin intermediul unor emisii de unde electromagnetice codificate, a semnalelor audio-vizuale sau a comenzilor de miscare direct pe centrii de pe scoarta evitând organele de simt si nervii optico-acustici. Aceste imagini se pot codifica transmitându-se sub forma unui scenariu, îndeosebi în timpul somnului de tip REM al subiectului, influentându-i întregul comportament. Astfel, cele doua tehnici formeaza împreuna un sistem perfect de supraveghere/influentare a vietii umane, subiectii devenind simpli «zombi telecomandati».

Etape de lucru: 1) Prin intermediul RNM sunt monitorizate frecventele specifice scoartei cerebrale a subiectului. De regula frecventele bioelectrice uzuale ale regiunii encefalice sunt:

– centrul de miscare – 10 Hz

– regiunea acustica – 15 Hz

– regiunea optica – 25 Hz

– regiunea tactila – 9 Hz

– centrul gândirii – 20 Hz

Odata obtinuta aceasta cartografiere se poate detine controlul asupra persoanei respective. Trebuie mentionat ca totalul de intrare/iesire al frecventei bio-electrice (calculat prin însumarea frecventelor specifice a diverselor regiuni cerebrale) a unei persoane este unic. Nu se poate transmite un semnal în creierul uman decât prin folosirea frecventei specifice acelei persoane.

2) Apoi cu ajutorul tehnicii EBL se realizeaza contactul de la distanta între echipamentul NSA si creierul uman, putându-se citi gânduri clar formulate si înregistra toata activitatea acustico-optica a individului.

Totodata i se pot transmite în creier comenzi de miscare sau imagini audio-video. În plus, Electronic Brain Link poate realiza contactul bidirectional nu numai computer-creier, ci si contact inter-cerebral. Aceasta metoda este folosita îndeosebi de agentii Humint pentru a fi în legatura permanenta unul cu altul ori pentru tinerea sub control a persoanelor investigate.
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum