Un evreu acuza ca Holocaustul e o mare manipulare . Are dreptate !

In jos

Un evreu acuza ca Holocaustul e o mare manipulare . Are dreptate !

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 6:26 pm

Un evreu curajos acuza ca Holocaustul e o mare manipulare . Are dreptate !

Un evreu curajos, ai carui parinti au fost victime ale lagarelor naziste de concentrare, dezvaluie adevarul despre grotesca exploatare la care au fost supusi prizonierii din lagarele germane.
Norman Finkelstein arata în cartea sa, The Holocaust Industry (n.tr. Industria Holocaustului) (Verso Books, iulie 2000, disponibila pe site-ul personal), modul în care Holocaustul a fost folosit ca mijloc pentru a extorca bani, faptul ca majoritatea „supravietuitorilor" sunt inexistenti si, de asemenea, ca se cheltuie sume uriase pentru comemorarea genocidului nazist.
Finkelstein sustine ceea ce multi cercetatori ne-evrei au tot încercat sa spuna de mult timp, dar au fost imediat etichetati ca antisemiti. La momentul respectiv, acestora li s-au închis multe usi si cartile scrise de ei au fost interzise.
Nu am negat niciodata ca poporul evreu a suferit foarte mult în timpul Germaniei naziste. Ceea ce vreau sa evidentiez este faptul ca elita evreiasca - ce pretinde ca reprezinta fiecare evreu de pe aceasta planeta - a exploatat cu un inimaginabil sadism suferinta poporului evreu, pentru a duce la îndeplinire planurile diabolice ale unor conducatori „Iluminati" evrei, ca Rothschild sau Bronfman.
Demascarea exploatarii maselor de evrei de catre cei putini care fac parte din elita evreiasca este, în opinia agentilor din ierarhia interioara si a servitorilor lor ne-evrei, antisemitism.
Bineînteles ca Norman Finkelstein nu poate fi acuzat de antisemitism deoarece este evreu, iar parintii sai au fost victime ale regimului nazist, însa el a fost etichetat ca având „ura de sine", atribut ce este aplicat oricarui evreu care îndrazneste sa demaste aceasta escrocherie.
Iata câteva citate din cartea sa "Industria Holocaustului":

Citat

„Daca toti sunt supravietuitori ai Holocaustului, se întreaba mama mea, atunci pe cine a omorât Hitler?". Centrul (Simon Wiesenthal Centre) este renumit pentru exponatele sale de la Dachau si Disney-land si pentru utilizarea cu succes a tacticilor senzationale de înspaimântare realizate în scopul colectarii de fonduri. Uneori cred ca evreimea americana, care „a descoperit" Holocaustul nazist, este mai rea decât faptul de a uita totul. Mie îmi pasa de amintirea persecutiilor famili-ilor de evrei, însa politica actuala a facut din Holocaust o adevarata industrie, un mijloc murdar de stors bani din Europa, în numele „victimelor sarace ale Holocaustului". Holocaustul a aparut pe scena politicii americane dupa victoria Israelului în razboiul împotriva arabilor. De atunci, au fost investite mult prea multe resurse publice si private pentru comemorarea genocidului nazist. Aceasta comemorare este, de fapt, un omagiu adus nu suferintei evreilor, ci preamaririi acestora. Holocaustul s-a dovedit o arma ideologica indispensabila pentru elita evreiasca. Prin desfasurarea sa, una dintre cele mai mari puteri militare, având un dosar consistent la capitolul „drepturile omului", si-a alocat, fiind si cel mai semnificativ grup etnic din America, titlul de „victima".

De aici decurge si cresterea considerabila a „dividendelor" acestor persoane - mai ales imunitatea la critica, aplicata în mod aberant, chiar si în cazurie în care aceasta este justificata."

(vezi Congresul Evreiesc Canadian (familia Bronfman), B'nai B'rith (familia Rothschild), Liga Anti-Defaimare (familia Rothschild), Congresul Evreiesc Mondial (familia Bronfman), Consiliul Britanic al Deputatilor Evrei sau alte organizatii înfiintate de niste inconstienti, cum ar fi Partidul Verzilor din Canada si Marea Britanie, Liga Antinazista, Searchlight.)

Citat

„Povestile despre Holocaust au luat forme din ce în ce mai absurde, iar mama obisnuia sa-1 citeze ironic pe Henry Ford: "Istoria este o prostie". Povestile despre supravietuitorii Holocaustului detinuti în lagarele de concentrare, toti eroi ai rezistentei - au fost la mine acasa o sursa de fals divertisment. Holocaustul a fost folosit pentru justificarea actiunilor politice criminale realizate în Israel cu sprijinul Statelor Unite. Aceasta este lectia pe care am învatat-o de la mama: Niciodata nu am auzit-o sa-mi spuna: "Nu compara!"

Ea facea mereu comparatii. In fata suferintelor afro-americanilor, vietnamezilor si palestinienilor, credinta mamei mele a fost întotdeauna aceeasi: "Suntem toti victime ale Holocaustului". Biroul prim-ministrului israelian a estimat recent numarul supravietuitorilor Holocaustului la aproape o jumatate de milion de oameni. Nu este greu sa-ti dai seama de ce cifra inflationista este atât de mare. E mai dificil sa faci presiuni pentru obtinerea unor compensari materiale în favoarea unui numar mic de supravietuitori ai Holocaustu-lui."

Vorbind despre modul în care compensatiile (în valoare de 60 de miliarde de dolari) platite de catre Germania victimelor Holocaustului au fost furate de conducatorii industriei Holocaustului si de catre ,victimele' închipuite, Norman Finkelstein spune:

Citat

„Atunci când germanii sau elvetienii refuza sa plateasca aceste compensatii fabuloase, indignarea evreimii americane nu are limite. Dar când elita evreiasca fura de la supravietuitorii evrei, se ignora orice norma etica, pentru ca, în realitate, este vorba numai de bani. Altii, implicati în procesul de compensare, s-au descurcat si ei bine.

Salariul oficial al lui Saul Kagan, secretar executiv al conferintei, este de 105.000 de dolari. Kagan câstiga în 12 zile cât a primit mama mea în total pentru cei 6 ani de suferinta din cauza persecutiei naziste. Industria Holocaustului a devenit o adevarata masina de extorcare. Pretinzând ca reprezinta evreii din lumea întreaga, vii si morti, se emit, mai nou, pretentii asupra bunurilor evreiesti din perioada Holocaustului, din întreaga Europa.

Intre timp, conducatorii industriei Holocaustului care fac parte din elita evreiasca, au fortat o întelegere cu Elvetia - deoarece se pare ca timpul îi preseaza - pe motiv ca .supravietuitorii Holocaustului mor zilnic din cauza saraciei. Imediat ce elvetienii au dat banii, starea de urgenta a trecut în mod miraculos. însa la mai bine de un an de la primirea acestor bani, înca nu exista un plan de distribuire a lor.

Pâna când se va realiza asa-zisul plan de repartizare a banilor, toti supravietuitorii saraci ai Holocaustului vor muri de foame. Dupa plata avocatilor (suma totala ceruta pentru acest caz a ajuns la 15 milioane de dolari), banii din Elvetia vor ajunge în conturile .demnelor' organizatii evreiesti."

Despre Elie Wiesel, laureat al premiului Nobel si * supravietuitor al Holocaustului, Finkelstein scrie:

Citat

„Performanta lui Elie Wiesel ca ,interpret' oficial al Holocaustului nu este întâmplatoare. De fapt, el nu a ajuns în aceasta pozitie gratie devotamentului sau umanitar sau a talentului sau literar; Wiesel joaca rolul principal în aceasta înscenare, deoarece el articuleaza perfect dogmele si sustine corespunzator interesele de baza ale Holocaustului."

Despre Deborah Lipstacht, „erudita" Holocaustului care a câstigat un proces de calomnie împotriva faimosului David Irving, Finkelstein spune:

Citat

„Pentru a argumenta negarea în masa a Holocaustului, Lipstacht citeaza câteva publicatii de divertisment. Piesa ei de rezistenta în acest sens apartine lui Arthur Butz, o persoana nesemnificativa, care preda inginerie electrica."

Despre David Irving, citam din cartea lui Finkelstein:

Citat

„Irving, mare admirator al lui Hitler si simpatizant al socialismului national german, a adus o contributie indispensabila la cunoasterea unor aspecte importante legate de cel de-al Doilea Razboi Mondial." „Industria Holocaustului a fost dintotdeauna falimentara. Mai ramâne doar sa fie declarata ca atare. A trecut însa demult vremea când trebuia facut acest lucru. Singurul gest nobil pe care-l mai putem face pentru cei care au murit în lagarele naziste este sa le pastram vie amintirea/sa învatam din suferinta lor si sa-i lasam, în sfârsit, sa se odihneasca în pace."
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum