Vitaminele sunt eliminate peste tot în lume...

In jos

Vitaminele sunt eliminate peste tot în lume...

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 3:46 pm

Vitaminele sunt eliminate peste tot în lume...
Astăzi la Roma, "Big Pharma" (marile companii farmaceutice, NDT) a câştigat o mare victorie şi. Aproape toate de vitamine minerale nu mai sunt "de vânzare liberă" în fiecare ţară de pe planeta Pământ. "Model germană "sănătatea devine lege a ţării - în orice ţară.
Mai jos este un comunicat de presă de la Diane Miller JD Naţionale de Sănătate Libertatea Coaliţiei, care detaliază incident. Diane este în Roma, la reuniunea.
Coaliţia Naţională Sănătate Libertatea: Full Comisia Codex aprobă orientările Codex pentru vitamine si minerale suplimente alimentare în forma finală 4 iulie 2005, Roma Italia. Diane Miller JD.
Cu câteva minute în urmă, Comisia depline la Codex Alimentarius a adoptat în forma finală, orientările Codex pentru vitamine şi minerale suplimente alimentare. Aceasta este etapa a opta aprobare, adoptarea finală pentru Codex orientările internaţionale. Orientările Codex pentru vitamine şi minerale în suplimentele alimentare se acum oficiale şi nu mai este un proiect.
Comisia , La care au participat 85 din cei 171 de ţări Codex, a aprobat orientările prin consens. Aprobare a fost precedată de o scurtă discuţie, ca răspuns la câteva ţări şi două ONG-uri (organizaţii non-guvernamentale asociate cu Organizaţia Naţiunilor Unite, NDT)
Australia a solicitat adăugând cuvântul "numai" în secţiunea 1.3 între cuvintele "se aplică" şi "în". Ar fi citit apoi "Aceste orientări se aplică numai în acele jurisdicţii în care produsele definite la punctul 2.1 sunt reglementate ca alimente."
Observaţiile au fost urmate de o cerere din Venezuela si Spania, pentru a clarifica traducere spaniolă. Venezuela a fost urmată de China. China a spus că fiecare guvern, în luarea deciziilor privind vitaminele şi mineralele, ar trebui să ţină cont de limitările alimentare din ţările lor, guvernele pot selecta vitamine şi minerale care sunt de acord cu tradiţiile şi obiceiurile ţării lor. În plus, China arătat că acestea ar trebui să precizeze sursa de vitamine.
Columbia a intervenit să spun că vitaminele şi mineralele sunt pentru a fi utilizate în caz de deficienţe şi sunt recomandate pentru motive de sănătate, şi a concluzionat prin a spune că nu trebuie să facă uz exagerat de minerale. Egiptul a comentat şi a oferit o clarificare spune că utilizarea de vitamine şi minerale ar trebui să fie luate în considerare în cazul în care nevoile de zi cu zi nu sunt îndeplinite.
După ce va asculta reprezentanţii naţionali, presedintele sedintei el a recunoscut ascultarea ONG-uri (organizaţii neguvernamentale). A fost recunoscuta pentru prima data pentru a vorbi NHF (Federaţia Naţional de Sănătate), organizarea la nivel mondial a consumatorilor cu statut de ONG la Codex.
Procurorul Scott Tipps de NHF a stat şi a solicitat liniile directoare să nu fie adoptat, dar a trimis înapoi la comisie, pentru trei motive importante. 1) În conformitate cu normele Codex o declaraţie de intenţie trebuie să fie parte a tuturor liniilor directoare adoptate şi minerale şi de vitamine nu-l conţine. În al doilea rând, liniile directoare nu definesc ceea ce sunt vitamine şi minerale şi, prin urmare, nu este clar ceea ce este reglementat. Şi, în fine, el a subliniat că observaţiile din China au fost de fond şi, prin urmare, în conformitate cu normele de pagina 27 din manualul de procedură, o modificare de fond "ar fi fost puse în aplicare la nivel de comisie. Comentariile sale au fost auzite.
Asa ca a fost recunoscut de a vorbi ONG IADS (Alianţa Internaţională de alimentare / de asociere supliment alimentar, NDT).
IADS a subliniat că proiectul de propunere a fost adoptată ca urmare a activităţii de aproape 10 ani de Comitetului şi că o convergenţă considerabil au fost atinse de la reuniunii de la Bonn, în Germania şi că orientările ar trebui să fie aprobat.
După toate comentariile, Preşedinţia a consultat cu avocatul pentru a stabili dacă cuvântul "doar" ar schimba sensul frazei. După ce a aflat că ea nu ar fi cerut pentru confirmarea de Australia şi Australia a confirmat modificarea propusă. Preşedinţia a recomandat adoptarea acestui amendament şi nu a existat nici o disidenţă. Deci, Preşedinţia a recomandat orientările să fie adoptate la Etapa 8, în forma lor finală şi că China subjuga lor amendament cererile de fond la următoarea reuniune a Comitetului. Nu au nici un comentariu în continuare sau de disidenţă din orice ţară şi liniile directoare au fost aprobate.
În SUA, acest lucru înseamnă că Tratatul de la cât mai curând CAFTA (Central American de Comerţ Liber) va fi aprobat în Camera Reprezentanţilor (e trecut deja de Senat), guvernul american trebuie neapărat, în condiţiile de CAFTA, limitează vânzările vitamine şi suplimente în conformitate cu "modelul german" de îngrijire a sănătăţii.
Dacă şi când se întâmplă acest lucru, a castigat lupta din greu pentru DSHEA din 1994 (dietetice supliment Sănătate şi Educaţie Act) vor fi anulate şi va începe demontarea America de Nord suplimente.
Cu toate acestea, acest lucru nu este inevitabil - utilizarea de "suplimente" şi alte "alternative" la tratamentele medicale conventionale de cont pentru mai mult de cincizeci la sută (50%) din cheltuielile totale asupra sănătăţii în SUA anual. Optzeci şi opt la sută (88%) din persoanele adulte din Statele Unite cu ajutorul "alternative", şi cred în ea. Opoziţia se pregăteşte deja pentru luptă.
Aceasta este o luptă între "Noi Poporului" şi "Big Pharma", cel mai mare şi cel mai rău duşman încă pe liber din lume...
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum