Martorii lui Iehova

In jos

Martorii lui Iehova

Mesaj  Alex Foiciuc la data de Mier Iul 11, 2012 6:27 pm

Martorii lui Iehova

Martorii lui Iehova sunt dupa mormoni, unii din cei mai periculosi sectanti. Sunt agresivi si insistenti ca niste agenti imobibliari, zambitori si binevoitori ca niste agenti comerciali. Ei incearca sa vanda Raiul pe pamant, au doar 144,000 de bilete (cum au vandut nemtii gazonul stadionului din Berlin dupa meciul din finala). Ei se considera ca nu fac parte din crestinatate, i-L declara pe Iisus un simplu om perfect (ce e aia om perfect?), nici macar om indumnezeit, daramite D-zeu intrupat. Pavel a spus ca cine nu i-L recunoaste pe Iisus ca D-zeu intrupat sa nu stam de vorba cu el. Pentru ei nu exista sfarsitul lumii materiale (ca la budisti si yoghini), iar doctrina lor se bazeaza pe profetia biblica din apocalipsa unde scrie ca Hristos va veni pe Pamant a doua oara si va instaura o domnie de 1000 de ani dupa ce va distruge orice guvernare. Dar Martorii lui iehova (care e de fapt YHWH - YAHWE) considera acea guvernare de 1000 de ani ca definitiva si vesnica, pentru ei continuarea din apocalipsa nu-si mai are loc. Invierea finala a mortilor dupa mia de ani, "gloata in haine albe din toate semintiile globului" nu exista, ei cred ca cei 144.000 de mantuiti din regat sunt de pe tot pamantul (si din secta lor), dar in Biblie spune clar ca sunt din randul evreilor (ramasita mantuita). De asemenea ei incalca cu obraznicie porunca lui Iisus care a spus „dati cezarului ce e al cezarului”, adica refuza sa se supuna autoritatilor (vezi armata), isi bat joc de darurile medicnii (vezi transfuziile de sange, sunt parinti care astfel si-au omorat copiii proprii din fanatism). Acesti Martori sunt finantati din reduceri de taxe si impozite de la marii bogatasi americani (ca orice secta americana) si daca au pornit pe drumul asta trebuie sa continuie, ca e un mod de viata pana la urma, "the man has to eat, does`nt it?"

In 2006, CEDO ia act despre o intelegere amiabila intre statul roman si Organizatia Martorilor lui Iehova din Romania.
Intelegerea incheia 15 cazuri pe care martorii si statul roman le disputau in fata instantei. Dintre acestea, 14 aveau acelasi obiect: refuzul martorilor de a efectua stagiul militar, obligatoriu pana in 2006, iar unul dinte cazuri se referea la lipsa libertatii religioase si a dreptului la un proces echitabil. Oare sa fi uitat statul roman ca aceste drepturi le-au fost garantate tuturor cetatenilor romani inca din 1990

Iata la ce s-a obligat statul roman prin acea INTELEGERE AMIABILA:

1. Sa renunte la apelurile in instanta impotriva celor 14 martori;
2. Sa garanteze libertatea religioasa si sa puna capat discriminarii martorilor. Acestia s-au plans ca autoritatile locale ii sicaneaza ori de cate ori doresc sa-si construiasca Sali ale Regatului;
3. Si cel mai fierbinte punct obtinut de martori: garantarea dreptului de a predica in penitenciare .Cu siguranta, prin acest punct, statul roman a devenit demn de emisiunea aia: Comici vestiti ai ecranului

Incepand cu 2006, s-a trecut la predica martorilor in penitenciare. Asa se explica infractionalitatea scazuta din acel moment, nu ?

Exista aproximativ 7,5 milioane de martori, reuniti in circa 107000 de congregatii. La New York functioneaza ''Corpul de Guvernare''. Acest grup supravegheaza congregatia mondiala.
Atunci cand o tara prezinta un avantaj teritorial si uman pentru raspandirea religiei, martorii construiesc acolo un Betel (Casa lui Dumnezeu). Nu toate tarile au Betel-ul lor. De ex, Austria si Elvetia depind de Betel-ul din Germania.
Romania are propriul Betel, un complex extrem de luxos, situat in Bucuresti. El se intinde pe un teren de peste un hectar, iar un metru patrat de teren in aceasta zona a costat intre 1000 si 2000 de dolari.
Dar cum sa nu aiba Romania propriul Betel? Un teritoriu atat de vast si plin de naivi

Prin 1990 aveam aproximativ 17000 de martori. In timpul comunistilor, martorii nostri mergeau in misiunile lor ''sfinte'' prin parcuri si cimitire, deci in locuri ferite de ochii autoritatilor.
Dupa revolutie numarul lor a crescut vertiginos. In 2000 erau cam 40000, iar azi sunt 100000.

Intrucat prozelitismul este de esenta acestui cult, participarea membrilor la intalnirile sapatamanale este deosebit de importanta. Cu aceasta ocazie sunat prezentate diferite metode si tehnici de recrutare. Fiecare membru trebuie sa efectueze alte 10 ore pe sapatamana pentru a face prozelitism. Faptul ca sunt respinsi nu ii sperie, revin din nou cu aceasi insistenta. Prozelistismul lor agresiv presupune si obtinerea de informatii despre cetatenii aflati pe teritoriul arondat fiecarui martor in parte. De ex, copiii lui Tamas consuma droguri, sotia lui Avram a decedat, Ina il inseala pe Matei s.a.m.d. Toate aceste informatii vor fi folosite in scopul recrutarii de noi membrii.
Prozelitismul practicat de ei in Romania este unul dintre cele mai agresive, asta deoarece legislatia in materie este extrem de permisiva, oferindu-le o mare libertate de manifestare. In alte tari, prozelitismul lor este tinut in frau printr-o legislatie extrem de atenta la valorile drepturilor omului.
avatar
Alex Foiciuc
Owner Fondator
Owner Fondator

Mesaje : 186
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului http://toataromania.forumhit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum